Skoči na vsebino

Piaggio ciao


Nej Kralj

Priporočene objave

Zdravo. Nevem ali sem to temo prav uvrstil ampak vseeno upam da mi boste bili pripravljeni pomagati.

Gre se za piaggio ciao elektronsko mašino. No včeraj sem zamenjal sledeče: Klinasti jermen(imam vario), 50 diza , ena luknja več na zračnemu filtru, nova svečka (NGK) to je pa to gor imam zaenkrat 38.4mm cilinder sepravi org.

Imam pa neki sledeči problem: Ko je motor hladen ali pa že malo segret no, odlično vleče sepravi pospeški so zelo dobri(imam vario.) in končna je bila izmerjena z GPS-om , in motor gre ko je topel 47.7km/h , ko se pa motor še bolj segreje sepravi bi lahko rekel da je že zelo vroč, pa motor ko dam na mestu gas kar mooooooooooooo(muka) in potem spelje, seprav sm meu tut že piaggota brez variomata torej z jermenico in je bolje speljal kot pa ta k je vroč z variomatom in končna je tudi 100% manjša(nisem je še izmeril ampak gre 100% ene 40km/h max ko je vroč).
Srednji obrati so pa isti pri toplem kot pri mrzlem so zelo dobri. Sepravi me tudi to moti, da ko je vroč dam gas in on muka kar naekrat pa spelje in mi ob tem še, če sem na pesku ali travi "fejst" zakople.
Kaj bi lahko bila težava.

Lep Pozdrav icon_e_biggrin.gificon_e_biggrin.gificon_e_biggrin.gif.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 mesecev pozneje...

Isti problem je imel moj prijatelj,jaz zdaj nevem kakšen zvok je to ampak problem je v tem, da prihaja v frgazer prevec zraka (ker si šel delat luknjo v filtru???) edina rešitev je, da si kupiš večjo dizo (recimo jaz imam 80 dizo na 50cc zipu in gre 70km/h) ali pa zakrpaš to luknjo/si kupiš nov filter (pa filter nesme bit "športni" ker boš imel isto težavo) plus poglej mešanico ker lahko tui to vpliva na preveč zraka v frgazerju. Vso srečo! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!