Skoči na vsebino

Honda CBF 600 znizanje sedisca


honda-cbf-600s

Priporočene objave

Zdravo!

Imam Hondo CBF 600s in mi je mal previsoka. Sedez sem ze dal na spodnjo nastavitev, zanima me kaj se še da naredit, da bi blo se kakih par centi nizja.

 

lp, Honda cbf 600

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da se znižati podvozje motocikla. Poglej pri Čarman-u:

http://www.carman-motosport.si/prodaja/vzmetenje/wilbers/set_za_nizanje_in_visanje_podvozja/

 

Lp.

kaj pa tist z amortizerjem, ko ga baje lahk neki sravfas gor in dol? sej vem da je pol bolj trd ali bolj mehek, sam se da kej tak nardit brez da se dokupuje stvari?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, na cist spodnjo nastavitev. tri so. rad bi s petami prisu cist do tal, ker je problem, ko parkiram kje na klancu navzdol pol pa s prsti nazaj rinat motor je problem. rinem ko mutec. Kaj se se da naredit? kdo rihta sedeze? je se kaksna naspavitev? probu sem da sem tist ko ima tri nastavitve (tak trapez) da sem celga odstavfu ven, sam je pomaga niti 1 cm.

 

lp,

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naš forumski kolega jozexj6 rihta sedeže (tudi meni je sovoznikov sedež porihtal odlično), tako da najbolje, da ga kontaktiraš na ZS, pa ti bo povedal kaj več.

 

Lp.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam 165 in mi je bila ravno prav. Sedež ti lahko vsak tapetnik popravi, bo pa rit bolj trpela. Bolj je stvar tehnike vse skupaj. Na nobenem motorju nisem prišel z celim stopalom do tal. Hrib je samo stvar taktike... Na križiščiš je dobra finta, da se malo presedeš v levo preden se ustaviš... Ko vse odpove, pač splezaš dol iz motorja in ga porineš rikverc. je bolj ziher kot brcat v prazno in se matrat. Pa če imaš centralno stojalo lahko fajn goljufaš in vrtiš motor čisto na mestu. Pride prav, če ti prednja guma pade v kakšno luknjo ali pa če te kdo konkretno zaparkira.

 

Je pa tudi men ratal... Sem se enkrat sparkiral tako fenomenalno. Itak... pred gostilno... pa polna terasa luštnih punc. Motor pa 2cm stran od korita za rože, na parkirišču, ki je konkretno visel, pa še prednjo gumo sem imel v jašku. Če bi se sparkiral rikverc, bi se potem zelo enostavno odpeljal... Ali pa če bi se sparkiral 10m stran, kjer je bilo vse ravno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale set za znižanje podvozja pač  ni najboljša varianta. po montaži tega seta je potrebno spustiti tudi vilice , saj v nasprotnem primeru se podre ciklistika motorja .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!