WSBK 2012
Objavljeno 18. October 2011 - 18:07
Koledar sm snel s Crash. net:
1. February 26 – Australia, Phillip Island
2. April 1st – Italy, Imola
3. April 22 - The Netherlands, Assen
4. May 6 – Italy, Monza
5. May 13 – Europe, Donington
6. May 28* - United States, Miller Motorsport Park
7. June 10 - San Marino, Misano
8. July 1st – Spain, Motorland Aragon
9. July 22 - Czech Republic, Brno
10. August 5 - Great Britain, Silverstone
11. August 26 – Russia, Moscow Int. Raceway
12. September 9 – Germany, Nürburgring
13. September 23 – Portugal, Portimão
14. October 7 – France, Magny-Cours
* Monday race and WSBK only.
.
Rezultate prvega testa pa z MCNja:
Eugene Laverty (Aprilia) 1.42.8
Jonathan Rea (Honda) 1.42.9
Joan Lascorz (Kawasaki) 1.42.9
Leon Haslam (BMW) 1.43.3
Tom Sykes (Kawasaki) 1.43.3
Maxime Berger (Ducati) 1.43.3
Ayrton Badovini (BMW) 1.43.4
Marco Melandri (BMW) 1.43.7
Brett McCormick (Ducati) 1.44.2
Michel Fabrizio (BMW) 1.44.4
Ekipe so se bogato premešale. suzuki ni še potrdil sodelovanja, Ducati je primaknil manjkajoče €€€ za Prvakovo plačo. Od vsega skupaj me najbolj zanima, ali bo BMW končno speljal, po moje ne bo, in kako bodo odreagirali po še eni tako bledi sezoni. Haslam je na suzukiju raztural, in Melandri je za Yamahin labodji spev zmagal Po moje sta najmočnejša vozniška zasedba v Padocku.
Objavljeno 19. October 2011 - 19:01
Pripeta datoteka(e)
Objavljeno 03. November 2011 - 13:44
To pomeni da bo Checa zelo težko ubranil naslov, in da Chaz Davies z ekipo ParkinGo že testira RSV4, čeprav je blo dogovorjeno, da bodo vozili z Ducatiji.
Jaz osebno nisem neki V2 fan, čeprav ga vozim v prostem času. V Imoli, kjer je srednje hitrih in odprtih ovinkov na pretek, je blo krasno videt in slišat razliko, koliko prej Ducatiji odprejo gas. in ko so veliki v2 z ovinka pobegnili za 3 metre, jih na kratkih ravninah 4 valjnik ni več ujel. Razlike v konceptih jaz nisem še nikoli videl tako lepo in razločno. V2 je kar na enkat dobil smisel.
tud nisem fan Ducatija, in se mi zdi prav, da si pravilnikov ne pišejo sodelujoče fabrike, kot je blo Ducatiju očitano z izsiljevanjem dodatnih 200ccm. vseeno, Spies in Biaggi sta bila na 4valjnikih prvaka z enakimi pravili. Zdaj ko je Ducati napovedal nov stroj ki bi bil konkurenčen tudi v Monzi, pa bodo kaznovani ker je Checa razturil? Zelo čudno se mi zdi, da uspeh enega dirkača takoj pripišejo tem extra 200ccm. (prej Bayliss, zdaj Checa) in usečejo novo vrstico v pravilnik.
Objavljeno 03. November 2011 - 14:50
Objavljeno 06. November 2011 - 15:53
GREAT NEWS!!!
: FIM in Infront sta v2 stroje obtežila za 6 kilogramov. ukrep se imenuje 1199 PanicEarly.
Tako bo serijski 1198R lažji od tovarniške WSBK specialke. Žalostno, in neumno. vse znanje in razvoj bo izničeno s kosom svinca.
To pomeni da bo Checa zelo težko ubranil naslov, in da Chaz Davies z ekipo ParkinGo že testira RSV4, čeprav je blo dogovorjeno, da bodo vozili z Ducatiji.
Jaz osebno nisem neki V2 fan, čeprav ga vozim v prostem času. V Imoli, kjer je srednje hitrih in odprtih ovinkov na pretek, je blo krasno videt in slišat razliko, koliko prej Ducatiji odprejo gas. in ko so veliki v2 z ovinka pobegnili za 3 metre, jih na kratkih ravninah 4 valjnik ni več ujel. Razlike v konceptih jaz nisem še nikoli videl tako lepo in razločno. V2 je kar na enkat dobil smisel.
tud nisem fan Ducatija, in se mi zdi prav, da si pravilnikov ne pišejo sodelujoče fabrike, kot je blo Ducatiju očitano z izsiljevanjem dodatnih 200ccm. vseeno, Spies in Biaggi sta bila na 4valjnikih prvaka z enakimi pravili. Zdaj ko je Ducati napovedal nov stroj ki bi bil konkurenčen tudi v Monzi, pa bodo kaznovani ker je Checa razturil? Zelo čudno se mi zdi, da uspeh enega dirkača takoj pripišejo tem extra 200ccm. (prej Bayliss, zdaj Checa) in usečejo novo vrstico v pravilnik.
Kaj te pa cudi, to je dirkanje danes. TV simpatije, lep nasmeh (pr petju veliki joski) in to je to.... pa takali nesmisli.
Objavljeno 18. January 2012 - 08:43
Sporočilo uredil(-a) BIZIXXX dne 18. January 2012 - 08:43
Objavljeno 18. January 2012 - 20:18
Objavljeno 19. January 2012 - 07:42
Objavljeno 09. February 2012 - 16:20
Markota ni na startni listi za 2012. Je pa na njej nekaj novih-starih imen. Kenan Sofuoglu, Brock Parkes, Lukaas Pesek. Poleg Markota pa na WSBK gridu manjka 41
Da bi on vedu, kaj njegov priimek v slovenčini pomeni, za nas motoriste nič dobrega
Objavljeno 11. February 2012 - 11:01
......... pa na WSBK gridu manjka 41
Haga bo 2012 sezono odvozil v BSB,podpisal je za ekipo Swan Yamaha, kjer bo imel za timskega kolega, lanskoletnega BSB prvaka Tommy Hill-a.
Ian Hutchinson, katerega bo nadomestil Haga, bo za ekipo Swan vozil cestne dirke ( NW 200, TT...
Pripeta datoteka(e)
Objavljeno 12. February 2012 - 11:40
Objavljeno 13. February 2012 - 13:51
1 članov prebira to temo
0 gostov in 0 anonimnežev
-
Bing (1)