"S Fejzerco 600 neboš falil sam kozla boš ustrelil,ker ti bo že po eni sezoni prešvoh.Kupi vsaj Fejzerko 1000 ccm."
Popolnoma se strinjam z njegovim stavkom! Zakaj??
Zato: "Meni je danes tako žal, da nisem poslušal izkušenih motoristov, ki so mi VSI govorili, kupi si 1000 kubičen motor, ne kupuj 600. Nisem jim verjel, sem tudi sam govoril, ah, 600 kubikov, 102 konja, PUNA KAPA!!! No in seveda kupim novo Hornetko! Celi nori grem po njo, krasno se vozi, tudi s sopotnico! Ampak po cca 2500, 3000 kilometrih ugotovim, da je mojih 100 kilogramov kar nekaj za ta motorček, sploh če dam zadaj gor sopotnico, pa je polno obremenjen... Sranje, kaj pa zdaj?? Saj motor nad 8000 vrtljaji gre, je kar živahen, ampak spodaj pa se nič kaj ne dogaja.... Tako da bom moral še par let potrpeti, ker zdaj po enem letu se mi ga žal ne splača prodati, ker ti sivi uvozniki so ceno tako zbili, da ti lahko slabo rata.... Dejstvo je, od viška konjev, sploh pa navora ne boli glava! Star sem 31 let, v glavi imam bolj kot manj razpucano, tako da znam gas tudi zapirat, ne samo odpirat, ker v tem je umetnost! Dejstvo, 600 ccm je žal PREMALO za tisto res brezskrbno, uživaško dinamično vožnjo solo sploh pa v dvoje!!!"
Sporočilo uredil(-a) Demon dne 29. May 2008 - 17:08

Pomoč