RIP
Motorista zrinil s ceste (was: Moje sožalje!!)
Objavljeno 05. August 2002 - 07:14
Hitrega poznam zgolj preko izmenjave nekaj postov na motosvetu.
Iskreno sožalje vsem njegovim,
busa
Iskreno sožalje vsem njegovim,
busa
Objavljeno 05. August 2002 - 07:18
tudi jaz se pridružujem motosvetovcem pri izrekanju žalosti za motoristom Hitrim.
Objavljeno 05. August 2002 - 07:24
Citat
HITRI je imel slabega angela varuha. Zdej je sam med njimi in upam da bo kdaj letel ob moji rami ko se bom vozil.
Hitri je bil samo hitrejši od svojega angela varuha!Zato dragi motosvetovci in vsi udeleženci na cesti, vozite vedno toliko hitro, da vas bo vaš angel varuh še dohajal.
Pa sožalje vsem njegovim!
Objavljeno 05. August 2002 - 07:34
Sozalje Tatjani in zalujocim pa seveda čimprejšnje okrevanje.
Objavljeno 05. August 2002 - 07:36
Pa sej to ne more bit res grrrr… :x
Ko sem peljal v soboto že nazaj iz Moravč proti LJ sem prisel do ravnine (min. 1km) na kateri je peljal traktor za njim pa voznik sivega avta. Vse lepo, pripeljem do njiju potem smerni kazalec in na desni pas! Se poblendam in PAZI ojoj :shock: :shock: , avto pred mano sunkovito zavije predme, da se pelje skoraj po samo dveh gumah. Mu bledam, mu trobim on pa znotraj maha z rokami???!! Ko je videl da sem se resil desne ograje le zato ker sem predvideval, da me bo izsilil je upocasnil verjetno pa ima pri tem tudi kaj njegova sopotnica saj sta imela se burno debato sodec po mahanju z rokami po kabini.
Pazite se, vam recem da smo motoristi zadnja rupa na sviralu nedeljskim voznikom.
Ko sem peljal v soboto že nazaj iz Moravč proti LJ sem prisel do ravnine (min. 1km) na kateri je peljal traktor za njim pa voznik sivega avta. Vse lepo, pripeljem do njiju potem smerni kazalec in na desni pas! Se poblendam in PAZI ojoj :shock: :shock: , avto pred mano sunkovito zavije predme, da se pelje skoraj po samo dveh gumah. Mu bledam, mu trobim on pa znotraj maha z rokami???!! Ko je videl da sem se resil desne ograje le zato ker sem predvideval, da me bo izsilil je upocasnil verjetno pa ima pri tem tudi kaj njegova sopotnica saj sta imela se burno debato sodec po mahanju z rokami po kabini.
Pazite se, vam recem da smo motoristi zadnja rupa na sviralu nedeljskim voznikom.
Objavljeno 05. August 2002 - 07:39
Moje iskreno sožalje vsem žalujočim. Ali kdo ve, kdaj in kje bo pogreb (če že ni prepozno)?
Objavljeno 05. August 2002 - 08:06
Moje sožalje vsem njegovim. Pa sej smo vsi njegovi. Pazmo se!!!
Objavljeno 05. August 2002 - 08:37
Citat
Moje iskreno sožalje vsem žalujočim. Ali kdo ve, kdaj in kje bo pogreb (če že ni prepozno)?
Jutri, 6.8. ob 10. uri dopoldne, na Žalah, mrliška vežica sv. Antona. A se bomo motosvetovci kaj zmenili za skupaj it?
Predlagam, da se dobimo recimo nekaj po deveti nekje za Bežigradom.

Pomoč
Tema je zaklenjena