Motorista zrinil s ceste (was: Moje sožalje!!)
Objavljeno 05. August 2002 - 19:56
Moje sozalje...
Hitri je bil moj sokrajan, zal se osebno nisva poznala, ker se je preselil v Litijo sele nedolgo tega nazaj... pa vendar ni mi vseeno...
Hitri je bil moj sokrajan, zal se osebno nisva poznala, ker se je preselil v Litijo sele nedolgo tega nazaj... pa vendar ni mi vseeno...
Objavljeno 05. August 2002 - 21:10
Ojoj ceprav hitija osebno nism poznala je pa biu v nasi motoristicni "druzini" me je kr mal sokiralo in prizadelo
Njegovim bliznjim izrekam iskrene sozalje... vem kako je to ce zgubis nekoga bliznjega... socustvujem z vami
PS: Ostali motosvetovci lepo lepo prosim pazte nase da se ne bo se kaj takega usodnega zgodlo
PS: Ostali motosvetovci lepo lepo prosim pazte nase da se ne bo se kaj takega usodnega zgodlo
Objavljeno 05. August 2002 - 22:11
Na dveh kolesih nas je še zmerom premalo .
ZATO NE DOPUSTITE, DA BI NAS BILO ŠE MANJ ! ! ! !
ROTIM VAS PAZITE ! !
Iskrene sožalje !
mare
ZATO NE DOPUSTITE, DA BI NAS BILO ŠE MANJ ! ! ! !
ROTIM VAS PAZITE ! !
Iskrene sožalje !
mare
Objavljeno 05. August 2002 - 22:52
Citat
Jaz sem se s svojim šefom že zmenila in imam frej za pogreb.
Predlagam pa nekje ob 9.15 ali 9.30 na parkirišču pri Festivalni dvorani na tavelikem parkirišču. Ali pa mogoče kje drugje... predlogi??
Predlagam pa nekje ob 9.15 ali 9.30 na parkirišču pri Festivalni dvorani na tavelikem parkirišču. Ali pa mogoče kje drugje... predlogi??
Naj bo torej ob 9:30 na parkirišču pri Festivalni.
Žal se bom moral opravičiti, ker imam res NUJNO zadevo (ravno za ob 10:00 sem zmenjen in če tega ne zrihtam takrat, adijo moja enomesečna Kuba)
Se pa strinjam z HHV - brez turiranja, pokanja in podobnih kozlarij. Dokažite, da ste kulturni motoristi!
Objavljeno 06. August 2002 - 06:31
Žal Hitrija nisem poznal. Pa ni važno, če ga nisem, bil je eden izmed nas.
MOJE ISKRENO SOŽALJE
MOJE ISKRENO SOŽALJE
Objavljeno 06. August 2002 - 07:17
Iskreno sožalje Tatjani in vsem njegovim...
Zal se pogreba ne bova mogla udeležiti, ker je Blaž na Korziki, jest pa v službi... V mislih sva z vami...
anA&Bladzo
Tatjana zate...
"Ker vem, da si nekje-
blizu ali dalec-
nisem nikoli, prav nikoli,
čislo sama."
(Marion C. Garrety)
Zal se pogreba ne bova mogla udeležiti, ker je Blaž na Korziki, jest pa v službi... V mislih sva z vami...
anA&Bladzo
Tatjana zate...
"Ker vem, da si nekje-
blizu ali dalec-
nisem nikoli, prav nikoli,
čislo sama."
(Marion C. Garrety)
Objavljeno 06. August 2002 - 10:04
Življenje je kot igra v gledališču. Vedno pridemo sredi predstave in vedno odidemo med predstavo. Ni pravega časa, ni napačnega časa. Je samo naš čas. Bolečine in trpljenja ne potrebujemo. Vedno bomo nekomu vzeli nekaj najdražjega, kamorkoli bomo šli in karkoli bomo počeli.
Pazite nase, drugi sigurno ne bodo na vas.
Pazite nase, drugi sigurno ne bodo na vas.
Objavljeno 06. August 2002 - 11:57
Čeprav pozno ampak globoko iz srca Tatjani in vsem bližnjim izrekam sožalje!
R.I.P. H I T R I
R.I.P. H I T R I
Objavljeno 06. August 2002 - 12:21
Zbrali smo se Einherjer, Lucky, Horjo, Spidi, Suzuki, Perla ter jaz na pogrebu od Hitri-ja.
Vsi vaši verzi, ki ste jih napisali v tej temi, so se prebrali kot zadnje misli bratov iz Motosveta.
Na koncu sem izrekla sožalje staršem, bratu in Tatjani v imenu Motosveta. Bili so zelo ganjeni in počaščeni, da smo prišli.
Lepo je bilo videti razumevanje v ljubezen do motorizma iz strani staršev in brata in Tatjane, čeprav so izgubili komaj 21. letnega sina, brata, fanta.
Na koncu nam je brat zaupal, da so bile to želje od Alija. Da če že umre, naj umre na motorju na cesti.......... in želje so mu bile uresničene.
Tatjana: čas poceli rane..... življenje gre naprej..... mi smo s tabo!
Vsi vaši verzi, ki ste jih napisali v tej temi, so se prebrali kot zadnje misli bratov iz Motosveta.
Na koncu sem izrekla sožalje staršem, bratu in Tatjani v imenu Motosveta. Bili so zelo ganjeni in počaščeni, da smo prišli.
Lepo je bilo videti razumevanje v ljubezen do motorizma iz strani staršev in brata in Tatjane, čeprav so izgubili komaj 21. letnega sina, brata, fanta.
Na koncu nam je brat zaupal, da so bile to želje od Alija. Da če že umre, naj umre na motorju na cesti.......... in želje so mu bile uresničene.
Tatjana: čas poceli rane..... življenje gre naprej..... mi smo s tabo!
Objavljeno 06. August 2002 - 14:01
Ja iz foruma MOTOSVET sem jih res nekaj videl, in bil sem tudi jaz moja punca CHRIS(Urska) in pa moj kolega ROBBERRT , mislim da smo ga lepo pospremili v drug svet, naj pociva v miru, ostali pa pazite nase in se skoncentririte na voznjo(200%)
Lp, ROk
Lp, ROk

Pomoč
Tema je zaklenjena