YAMAHA XTZ 750 Super Tenere
Objavljeno 06. April 2005 - 20:02
[quote name='simonsi' date='9 Jul 2004 @ 13:31']
KO sem kupil motor je imel tudi predelan auspuh in je obupno ropotal potem sem naredil novo notranjost avspuha in sedej imam občutek da gre precej bolje.
KO sem kupil motor je imel tudi predelan auspuh in je obupno ropotal potem sem naredil novo notranjost avspuha in sedej imam občutek da gre precej bolje.
Objavljeno 06. April 2005 - 22:20
Kako ti je pa ropotal? Kot rožljanje, kovinski zvok ali kot nevzdržno glasen?
Objavljeno 18. April 2005 - 14:58
[quote name='simonsi' date='6 Apr 2005 @ 22:20']
Kako ti je pa ropotal?
Vvišjih obratih je prdelo kot kakšen moped.
Kako ti je pa ropotal?
Vvišjih obratih je prdelo kot kakšen moped.
Objavljeno 24. May 2005 - 12:46
Imam teževo,pri hitrosti cca.110-140 km/h mi začne nihati v levo in desno.
Niha mi cel motor,tako da je zelo neprijetna vožnja,potem pa spustim plin,se umiri in čakam kdaj spet...
Se zahvaljujem za pomoč!!
Niha mi cel motor,tako da je zelo neprijetna vožnja,potem pa spustim plin,se umiri in čakam kdaj spet...
Se zahvaljujem za pomoč!!
Objavljeno 24. May 2005 - 19:52
Hehe, welcome to the šejkers club
Fedri so zgleda premehki, pa ti ga šejkat začne. Jaz sem se že tolk navadu, da je postalo prav zabavno.
Fedri so zgleda premehki, pa ti ga šejkat začne. Jaz sem se že tolk navadu, da je postalo prav zabavno.
Objavljeno 25. May 2005 - 18:18
Verjetno bi bilo bolje, ampak čudežev pa ne pričakuj.
Pa prej še poglej če nima kak ležaj luft ali pa je kaj losano.
LP
Pa prej še poglej če nima kak ležaj luft ali pa je kaj losano.
LP
Objavljeno 07. June 2005 - 13:34
ej vem da bo moje naslednje uprašanje off topic
ampak jest mam velk problem z mojo yamaho...no problem je sledeč...padu sm..in mi ličar nemore barve namešat...na yamahi mi je pa ne povejo kao da je to nihova zaščitna barva.
a ma kdo res kkšne izkušne s tem mešanjem barv, da bi mi podatke povedu,ker nemislm gnara dajat za nove plastike...res...prosm no če bi mi kdo povedu
a ma kdo res kkšne izkušne s tem mešanjem barv, da bi mi podatke povedu,ker nemislm gnara dajat za nove plastike...res...prosm no če bi mi kdo povedu
Objavljeno 07. June 2005 - 15:10
1. Celo na novo poštrihaš
2. Baje obstaja en taka napravica, ki naj bi jo ličarji imeli s katero "izmerijo" odtenek barve.
3. Dober ličar zna tudi od oka namešat. Ali pa so v specializirani mešalnici barv kaj bolje opremljeni. Ena je na Viču pri izvozu z avtoceste, kot da bi hotel it na avtosejem. Kje točno, pa nevem povedat.
2. Baje obstaja en taka napravica, ki naj bi jo ličarji imeli s katero "izmerijo" odtenek barve.
3. Dober ličar zna tudi od oka namešat. Ali pa so v specializirani mešalnici barv kaj bolje opremljeni. Ena je na Viču pri izvozu z avtoceste, kot da bi hotel it na avtosejem. Kje točno, pa nevem povedat.
Sporočilo uredil(-a) simonsi dne 07. June 2005 - 15:11
Objavljeno 07. June 2005 - 20:21
kolikor vem bi morala biti koda barve nekje na okvirju; pod sedezem ali kaksno plastiko skrivajo ponavadi te nalepke.

Pomoč