Pomoč - Iskalnik - Člani - Koledar
Polna različica: Tema za nabijanje glede izbire skuterja/mopeda
motosvet.com forum > Skuterji in mopedi > Skuterji in mopedi - splošno
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
tugamer
Hehe lpo Alpinota že mam hehe 4 leta glare.gif
jernej50ccm
CITAT(tugamer @ 4 Apr 2008 @ 20:15) [snapback]1332181[/snapback]
Hehe lpo Alpinota že mam hehe 4 leta glare.gif

Ja nouga ampak jast imam 6ko letnik 1982 whistle.gif worship.gif
tugamer
Lpo mam 05 letnik pa automatika 1981 trance_33_sleep.gif
border
Pozdravljeni!

Rad bi si kupil en skuter. Pa me zanima kaksnega svetujete?

do 50

Seveda do 1000 eur. Nov!
Markko
Nov skuter do 1000€ boš bl težk dobu trance_44_wink5.gif
NejcZ
Dobiš tiste kitajčke, si so za po mestu do trgovine in nazaj, kot nadomestek bicikla kul smile.gif
BFlorc
Interšpar & TUŠ grim.gif
finimini
ja, mam iskušnje s tem pa ti ne priporočam, tut pri rabljenih naletiš na dobro stvar, ko kdo potrerbuje keš pa proda nekaj novega za drobiž.. išči malo..
pugica
CITAT(NejcZ @ 31 Oct 2007 @ 20:51) *
Ja. Speedfight ali pa Yamaha Aerox. To večinoma kupujejo punce. Oba sta super skuterja.

zakaj bi večinoma kupovale punce pugice,če so pa moški tudi navdušenci nad njimi trance_40_thumbup.gif ,samo cenovno jih ne pritegne najbolj wink.gif
cesko
Eh folk sam Peugeote ne kupvat k bote mel sam stroške.
pugica
CITAT(cesko @ 3 May 2008 @ 19:27) *

ja kakšne pa,naštej slap.gif če nekaj nabijaš,da bomo vsi ki furamo pugice vedeli eek.gif
BFlorc
večinoma so sam jet force-i tok pokvarljivi tongue.gif
RunnerFreak
Mene pa zanima če se da na runnerci poraba kaj zmanjšat, mam odvzete blokade in izpuh leovince ZX pa z 10 litri naredim 130-150 km unsure.gif
Hvala za odgovor!
tugamer
LoL trance_21_laughing1.gif
NejcZ
Te originalne runnerce so sarejše tolk razštelane da kriza. Kolegu je isto pila. Samo fergazer je za nastavit.
andro007
CITAT(cesko @ 3 May 2008 @ 18:27) *

Lahk ti povem za svojga peugeota da se mi ni še nikol pokvaril worship.gif mam pa speedfighta 1 in dela vse vredi smile.gif Tako da nevem sploh kaj ti govoriš da bomo mel same stroške...
NejcZ
Nekateri majo smolo pa potem vse poslošujejo. Js sm mel tud Ditecha k kao skos crkujejo pa je delu ko šus. Kolegu isto.
RunnerFreak
CITAT(NejcZ @ 5 May 2008 @ 15:47) *
Te originalne runnerce so sarejše tolk razštelane da kriza. Kolegu je isto pila. Samo fergazer je za nastavit.

Ok bom nastavo... rolleyes.gif HVALA! worship.gif
NejcZ
Najbolje da pelješ kakemu orng serviserju da se res v nulo nastavi. Enemu takemu k ma potrebno opremo.
RunnerFreak
CITAT(NejcZ @ 6 May 2008 @ 14:57) *
Najbolje da pelješ kakemu orng serviserju da se res v nulo nastavi. Enemu takemu k ma potrebno opremo.

ok, se mam svojega serviserja jas.... trance_33_sleep.gif bom pelal zaj enkrat rolleyes.gif pa bo potli dosti manj žrlo?
NejcZ
Ene 4 litre max na 100km če bo vredu naredo.
RunnerFreak
CITAT(NejcZ @ 8 May 2008 @ 20:19) *
Ene 4 litre max na 100km če bo vredu naredo.

super tongue.gif HVALA! worship.gif
alesek86
Zdravo!

Iščem skuterja, lahko rabljenega za okoli 1000€ +/- 10%!
A ve kdo mogoče za kakšno dobro ponudbo? Najraj bi mel kakega NRG-ja, pa da ni preveč star in nima preveč kilometrov. Upam, da mi lahko vsaj približno pomagate.

Lp
BFlorc
js prodajam gilero runner za 1000€ whistle.gif res da je 99 letnik sam je pa lepo ohranjen worship.gif maš oglas na avto. netu ceno mam tam 1050 pa rdeč je (sej bi link nalimu pa se mi zdle neda iskat biggrin.gif )
alesek86
Am, mogoče je malo prestar. Verjamem, da je lepo ohranjen, ampak je cena za ta letnik malce previsoka.

Lp
NejcZ
CITAT(alesek86 @ 11 May 2008 @ 11:56) *
Am, mogoče je malo prestar. Verjamem, da je lepo ohranjen, ampak je cena za ta letnik malce previsoka.

Lp

Imaš res. Jaz sem lani Aprilio, ki je cenovno istega ranga, letnik 2003 prodal za 1000€.
-baSe-
Kok bi biu po vase vredn aprilia sr 50 r. letnik 2007. kasko zavarovan se 11 mesecev, motor odlicno ohranjen razn pras na levem boku ko mi je padel po tleh pri 5kmh? dodam se ZX po moznosti montiram?
Mejtik
Zdravo!

Sem nov na forumu in cisti amater unsure.gif smile.gif Kupujem scooter, ker ga rabim za prevoz v službo in seveda za malo naokoli.Ampak zanima me nižji cenovni razred, tam do 700EUR. Mi lahko kdo pove vsaj kako normalno firmo za ta denar(skuter je lahko tudi rabljen do 4 leta)

Hvala za odgovor in lp

P.S.:Samo nočem biti ovira na cesti s kakšnim zeloo počasnim skuterjem
-baSe-
CITAT(Mejtik @ 4 Jun 2008 @ 10:54) *
Zdravo!

Sem nov na forumu in cisti amater unsure.gif smile.gif Kupujem scooter, ker ga rabim za prevoz v službo in seveda za malo naokoli.Ampak zanima me nižji cenovni razred, tam do 700EUR. Mi lahko kdo pove vsaj kako normalno firmo za ta denar(skuter je lahko tudi rabljen do 4 leta)

Hvala za odgovor in lp

uhuhuhuhuh tezka bo. Skuterji ki so kvalitetni in dobri so usi drazji ane za 700 eur dobis zelo starega. Za ta denar pa lahko dobis novega ali zelo malo rabljenega kitajca s katerim pa bos ovira v promeu tako da malo za razmislit. closedeyes.gif
Tomozuki
QUOTE (Mejtik @ 4 Jun 2008 @ 10:54) *
Zdravo!

Hvala za odgovor in lp

Za ta denar že lahko najdeš rabljene Yamahe Aeroxe, Jogg-e ali Neo˙s-e, Aprilie SR ali Area 51, Gilere Runner ali Stalker itd. Skratka, pojdi na najbolj znan iskalnih (katerega imena ne smemo izgovoriti) rabljenih vozil in sem ziher, da boš marsikaj našel.
alesek86
Zdravo!

Moj NRG pije nekje 7 litrov na 100km. A je to preveč? Je mogoče fergazer razštelan? Kaj vi pravite?
BFlorc
ka maš kej predelanga ? al ti pol bencina kje ven steče biggrin.gif runner z enako mašino meni pije 3,5-4 l/100km smile.gif
50ccm
CITAT(cpi50 @ 16 Jun 2008 @ 21:06) *
ka maš kej predelanga ? al ti pol bencina kje ven steče biggrin.gif runner z enako mašino meni pije 3,5-4 l/100km smile.gif

mal vec saj men whistle.gif ..tam od 4,5-5 povprecno
BFlorc
js mam pač naštelan fergazer trance_25_naughty.gif .. al pa vozim ko pussy unsure.gif
50ccm
CITAT(cpi50 @ 17 Jun 2008 @ 10:35) *
js mam pač naštelan fergazer trance_25_naughty.gif .. al pa vozim ko pussy unsure.gif

rolleyes.gif
alesek86
Nimam nč predelanga, razen gianelli izpuh, pa seveda blokade pobrane dol. Na začetku, ko je hladen, mi tudi trokira. A je možno, da pride preveč bencina v fergazer? A je pametno, da sam poskušam nastavit fergazer?
-baSe-
Nevem kako mas loh tok velko porabo men je isto skutr kuru 4-5litrov. Probi se mau igrt s frgazrjm pa bos pol vidu trance_33_sleep.gif
alesek86
V katero stran moram vrteti vijak, da bom spustu več zraka v fergazer? Da ne bom kr neki obračal...pa to je un tamal vijak, ki se ne da na roko vrtet, a ne? Zraven je še en vijak, ki se ga da z roko vrtet, ta je verjetn za štandgas, a ne?

Hvala za odgovore.
Markko
Če vijak ko ga vrtiš gre notr pomen da zaperaš , drugač pa je tist k se ga da na roko vrtet je za bencin ja.
alesek86
CITAT(Markko @ 18 Jun 2008 @ 20:51) *
Če vijak ko ga vrtiš gre notr pomen da zaperaš , drugač pa je tist k se ga da na roko vrtet je za bencin ja.

Zapiraš kaj? Bencin al luft? A si mislu rečt, da je tisti, ki se ga da na roko vrtet za štandgas al za luft?

Lp
cdploscek
whistle.gif
50ccm
CITAT(alesek86 @ 19 Jun 2008 @ 08:38) *
Zapiraš kaj? Bencin al luft? A si mislu rečt, da je tisti, ki se ga da na roko vrtet za štandgas al za luft?

Lp

tist ko je na roko ko gre not zapres bencin drug je pa standgas ce se nemotm whistle.gif
-baSe-
Jap tist k nemors na roko je za stantgas rabs sraufncigr
alesek86
CITAT(-baSe- @ 20 Jun 2008 @ 10:42) *
Jap tist k nemors na roko je za stantgas rabs sraufncigr

Sem probu oba in je tisti. ki se ga da na roko obračat za štandgas...Sem mal obraču unga, k se ga mora z izvijačem, ampak ni blo nč bolš...kaj bi lahko bil vzrok, da mi tolk pije?
-baSe-
2taktn skutr pac dela kot se mu zazdi trance_25_naughty.gif trance_25_naughty.gif Pojma nimam okoli 5 l bi blo normalno
NejcZ
Za original odblokiranega skuterja (2t) je 5l absolutno preveč.
-baSe-
CITAT(NejcZ @ 23 Jun 2008 @ 19:32) *
Za original odblokiranega skuterja (2t) je 5l absolutno preveč.

Se strinjam samo nevidim razloga zakaj mu tako veliko pije
alesek86
Zdej sem ga dal enemu majstru, pa da vidimo, če bo najdu vzrok, zakaj toliko pije...

Lp
50ccm
CITAT(alesek86 @ 24 Jun 2008 @ 14:48) *
Zdej sem ga dal enemu majstru, pa da vidimo, če bo najdu vzrok, zakaj toliko pije...

Lp

pa sporoc pol
alesek86
Evo, dans me je klicu majster, pa mi je reku, da je jermen znucan, druga naj bi blo vse uredu, edino še fergazer je treba malo nastaviti...jermena še ni zamenjal, ker ga mora naročiti, tako da vam ne morm sedaj sporočiti, kakšno je stanje...robo dobi u torek, tako da vam takrat povem...

A je možno, da je zaradi obrabljenega jermena takšna poraba?

Lp
To je "lo-fi" verzija foruma. če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimokliknite tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.