Pomoč - Iskalnik - Člani - Koledar
Polna različica: Tema za nabijanje glede izbire skuterja/mopeda
motosvet.com forum > Skuterji in mopedi > Skuterji in mopedi - splošno
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
-baSe-
Kups mojga nrgja za 750 eurov nov 70ccm od stage 6 sport pro pol novi prenosi jermen variomat gume akumolator use novo brez praske pa gianelli gor?sej sm ga zgori upisu
replica
CITIRAJ(jebac-car @ 5 May 2007 @ 21:08) [snapback]957923[/snapback]

Kups mojga nrgja za 750 eurov nov 70ccm od stage 6 sport pro pol novi prenosi jermen variomat gume akumolator use novo brez praske pa gianelli gor?sej sm ga zgori upisu

komu je blo to namenjeno ?
lahko bi napisu tudi kaksno gred ma ?
-baSe-
Gred je uriginal sam za sport nerabs menat gredi ker je una v dobrm stanju
replica
CITIRAJ(jebac-car @ 5 May 2007 @ 21:31) [snapback]957949[/snapback]

Gred je uriginal sam za sport nerabs menat gredi ker je una v dobrm stanju

drugih podatov ne ves, kot so konjske moci (HP), obrati (rpm) .. ?
50ccm
reaplica? si zacetnik al menjas?
replica
CITIRAJ(50ccm @ 5 May 2007 @ 22:15) [snapback]957995[/snapback]

reaplica? si zacetnik al menjas?

kaj ?
-baSe-
men tud ni jasn kwa je hotu prasat lol trance_28_offtopic.gif
50ccm
nc se opravicujem... sm neki pomesu
začetnik15
A se splača kupit porajsan motor, ker so ful bol pocen??? npr. aeroxi
replica
CITIRAJ(začetnik15 @ 8 May 2007 @ 13:37) [snapback]960510[/snapback]

A se splača kupit porajsan motor, ker so ful bol pocen??? npr. aeroxi

odvisno, ce so sam plastike poskodovane al je tud kej druzga (masina, vilce.. )
sam pazi ker model se ti lahko tudi zlaze in rece da so sam plastike, pa prids domov, pogledas zakaj tko slabo vlece .. pa vids da je koleno zvito itd .. :/
50ccm
CITIRAJ(replica @ 8 May 2007 @ 13:49) [snapback]960535[/snapback]

odvisno, ce so sam plastike poskodovane al je tud kej druzga (masina, vilce.. )
sam pazi ker model se ti lahko tudi zlaze in rece da so sam plastike, pa prids domov, pogledas zakaj tko slabo vlece .. pa vids da je koleno zvito itd .. :/

ja ce mas ksnga ko se dobr spozna pejta skup pogledat pa bota vidla
-baSe-
Če kupuješ porajsanga use preglej 3krat
AndyG
CITIRAJ(jebac-car @ 8 May 2007 @ 22:29) [snapback]961159[/snapback]

Če kupuješ porajsanga use preglej 3krat

ponavad majo nosilce pocene ce je prou fajn padu..
pav76

kakšen skuter bi priporočil eni ženski uporabnici in da je tudi cenovno ugoden? smile.gif
replica
CITIRAJ(pav76 @ 11 May 2007 @ 10:54) [snapback]963495[/snapback]

kakšen skuter bi priporočil eni ženski uporabnici in da je tudi cenovno ugoden? smile.gif

aprilia sr, yamaha aerox.
definiraj CENOVNO UGODEN ?
50ccm
CITIRAJ(pav76 @ 11 May 2007 @ 10:54) [snapback]963495[/snapback]

isces novo al rabljeno.....jz mislm da bi tut piagio nrg biu dobr za njo in je kr ugoden ta nov model closedeyes.gif
NejcZ
CITIRAJ(replica @ 11 May 2007 @ 12:47) [snapback]963617[/snapback]

aprilia sr, yamaha aerox.
definiraj CENOVNO UGODEN ?

Večina kar jih poznam ima Aeroxe huh.gif
replica
CITIRAJ(NejcZ @ 11 May 2007 @ 19:30) [snapback]963857[/snapback]

Večina kar jih poznam ima Aeroxe huh.gif

js sicer nobene ne poznam, sam ko si predstavlam ..
NejcZ
Poznam 4 z Aerox Rossi, 2 z Aerox navadn, siv blush.gif Pa marsikatera ma še Speedfighta (poznam 3 trance_40_thumbup.gif ) BTW, od vseh motorji že majo tu pa tam kako rano biggrin.gif
50ccm
CITIRAJ(NejcZ @ 12 May 2007 @ 08:40) [snapback]964163[/snapback]

Poznam 4 z Aerox Rossi, 2 z Aerox navadn, siv blush.gif Pa marsikatera ma še Speedfighta (poznam 3 trance_40_thumbup.gif ) BTW, od vseh motorji že majo tu pa tam kako rano biggrin.gif

ne podcenjuj prevec tut nam (pobom) se hitr kej porajsa wink.gif
NejcZ
CITIRAJ(50ccm @ 12 May 2007 @ 10:13) [snapback]964201[/snapback]

ne podcenjuj prevec tut nam (pobom) se hitr kej porajsa wink.gif

Verjemi, js še predobro vem to..
50ccm
CITIRAJ(NejcZ @ 12 May 2007 @ 19:31) [snapback]964465[/snapback]

Verjemi, js še predobro vem to..

kaj nek runner pur jet kao nek direktn ubrizg bi znov kej povedat(to je na novo)
NejcZ
Ja, Pure jet je direkten vbrizg, elektronska pumpca, "ajnšpric" smile.gif Pač nima fergazerja in bencin noter v cilinder šprica elektronika. Zlo podobno kot od Aprilie Ditech blush.gif
-baSe-
Skor isto pa ni novo pure jet je že nakaj časa na tržišču pvg pa ga sploh ne prodaja ker se preveč kvari
NejcZ
CITIRAJ(jebac-car @ 13 May 2007 @ 11:37) [snapback]964745[/snapback]

Skor isto pa ni novo pure jet je že nakaj časa na tržišču pvg pa ga sploh ne prodaja ker se preveč kvari

To je splošna predstava folka, ki niti približno ne drži trance_16_dozingoff.gif Poznma dva ki ga imata, in se vozita popolnoma brez problemov, pa ravnata z njim vse prej kot lepo..Lahko da imata srečo.. ali pa imajo tisti ki jim zadeva crkne smolo.. wink.gif
začetnik15
Vlek sm 185 cm. Katerga od naslednih skuterjev najbolj priporočate: aprilia sr, yamaha aerox, piaggo nrg. Al kej druzga? trance_33_sleep.gif
NejcZ
Od teh SR, je še največji. Z navadno SR-ko nimaš kaj zgrešit trance_40_thumbup.gif
Stroj
CITIRAJ(NejcZ @ 13 May 2007 @ 16:54) [snapback]964908[/snapback]

Od teh SR, je še največji. Z navadno SR-ko nimaš kaj zgrešit trance_40_thumbup.gif

yes.gif
BFlorc
no js si pa mislim kupit CPI oliverja pa me zanima če ga ma mogoč kdo al pa da ve če je vredi skuter ... trance_11_confused.gif
NejcZ
Ima ga kolega, nima nekih problemov. Edino kar je, ko sem se peljal se mi je zdel okoren ko krava, malo nagnil na levo, celo balanco levo potegnal, malo na deno, desno potegnalo. Pa nekega občutka na bremzah ni blo blink.gif (mogoče sem čuden trance_03_alien.gif ). Drugače pa s tak denar vredu skuter trance_40_thumbup.gif
-baSe-
Ne pričakuj veliko, klasika azijskih skuterjev
BFlorc
hja un v trgovini mi je reku d je to avstrijska firma wink.gif
-baSe-
Mogoče je newem zdele 100% sam velike kwalitete pa ne pričakuj. Raj poglej kakšen rabljen dober scooter
BFlorc
ja kerga npr. ?? kee way focus se mi zdi dober al pa yamaha slider..

aerox pa aprillia sr so tut ok biggrin.gif
Kosho
CITIRAJ(cpi50 @ 17 May 2007 @ 22:27) [snapback]970191[/snapback]

hja un v trgovini mi je reku d je to avstrijska firma wink.gif

Made in Taiwan je.

CITIRAJ(cpi50 @ 18 May 2007 @ 16:55) [snapback]970776[/snapback]

Yamaho Slider uzem je kr u redu motorcek, ene par jih mas tud na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) en je mislim da okol 400€ črne barve ampak z italijanskimi papirji - homologacija.
-baSe-
CITIRAJ(cpi50 @ 18 May 2007 @ 16:55) [snapback]970776[/snapback]

Jest bi raj aerox al pa aprilio sr uzeu ce denar ni problem bos dubil kvaliteto in dober motor
50ccm
se strinjam s tabo pa tud runnerju nc ne manka trance_40_thumbup.gif
-baSe-
Ja nemanka ji nc dokler je ni več
BFlorc
CITIRAJ(jebac-car @ 18 May 2007 @ 21:21) [snapback]970980[/snapback]

Jest bi raj aerox al pa aprilio sr uzeu ce denar ni problem bos dubil kvaliteto in dober motor

glede cene pod 1500€ pa da ni starejši od 5 let se pravi 2002+ letnik
NejcZ
Zdej glej, js sm svojo SR 2003, 2004 kupljena, 9k km prodal za 1000€, kar je malo ugodno, ampak vseeno.. pazi se tistih ki za take motorje fehtajo 1500€, četudi je še tako super ohranjen, ednostavno nima več tolk cene. Enako folk nateguje kupce z runnerji, kateri so 10 let stari še vedno vredni 200 jurjov (po njihovo). Za 1500e bi dobil 2004 SR-ko, super ohranjeno, malo kilometri SIGURNO! Js ti definitivno priporočam Aprilio SR. Glede občutka, vodljivosti in vsega nasploh je še najboljša (moje mnenje), pa sem vozil: Gilera runner, ki je pravtako vredu, le malce okorna, Aerox, tudi ni švoh, ampak je absolutno premali, pa še originalen bolj bogo leti, NRG je tudi super, nekje med malim pa velkim, gre super... tudi CPI-je&co sem vozil, pa niso nevemkaj. Keeway pa sploh, raje kupiš flekserja. Z SR-ko nimaš kaj falit!
-baSe-
Nimam kej dodt probaj dubiti na fergazer drugače pa tudi di tech uredu
NejcZ
CITIRAJ(jebac-car @ 19 May 2007 @ 22:10) [snapback]971544[/snapback]

Nimam kej dodt probaj dubiti na fergazer drugače pa tudi di tech uredu

Če nimaš namena predelovat je super! Dobr vleče, končna je tud super, poraba je mala.. in niti približno ne zajebava tolko kot drugi pišejo da vse crkuje. Ampak vseeno raje na fergazer vzemi če boš lahko (sam sem sicer me ajšpricerja), ker je pač bolj simpl vse trance_40_thumbup.gif V nobenem primeru pa ne fališ!
50ccm
glede vodlivosti......vsak se na svojga scoota navad to je definitivno jz sm se na svojga tuk navadu da z drugim tezko lepo polagam
NejcZ
Ne govorim o polaganju, ampak o normalni vožnji wink.gif
začetnik15
A se bolj splača vzet kakega cestaša npr. aprilia rs 50, yamaha tzr 50... al skuterja aprilia sr 50 r, yamaha aerox, gilera runner, piaggo nrg... ??? evilgrin.gif
nixons
lp. planu imam v kratkem kupit nov skuter in namreč znamke->aprilia(sr),gilera(ruuner),piago(nrg power), peugot(speed fighter 2)
pa me zanima kaj prporočate,pa kaj je bol ceneje
hvala za odgovore!
50ccm
CITIRAJ(nixons @ 20 May 2007 @ 11:51) [snapback]971804[/snapback]

lp. planu imam v kratkem kupit nov skuter in namreč znamke->aprilia(sr),gilera(ruuner),piago(nrg power), peugot(speed fighter 2)
hvala za odgovore!

vsi nasteti so odlicno razn jz bi na tvojem mestu speedfighta odmislu...se mi ne dopade...drugace jaz mam runner in je odlicen prjatu ma nrg power je uredu sam je mogoce mal zaribu k ni vodno hlajenga uzeu

aha za začetnika....ce mene uprasas se bol splaca scoota cestaka bos meu pol ze lah enga 600 ccm al pa vec..... drugace pa ce imas namnen prerihtavati pa zna bit cestak zanimiv
-baSe-
CITIRAJ(začetnik15 @ 20 May 2007 @ 11:11) [snapback]971766[/snapback]

A se bolj splača vzet kakega cestaša npr. aprilia rs 50, yamaha tzr 50... al skuterja aprilia sr 50 r, yamaha aerox, gilera runner, piaggo nrg... ??? evilgrin.gif

Za mestno vožnjo se ti bolj splača uzeti scooterja bolj prirocen pa tudi drugače uredu.

CITIRAJ(nixons @ 20 May 2007 @ 11:51) [snapback]971804[/snapback]

hvala za odgovore!

Uredu so vsi razen speedfight ni glih najbolje pa runnerjov velik pokradejo. Jaz bi uzeu nrgja ali aprilio sr 50 r na fergazer. 50ccm kako misliš da je scooter malo zaribal?
XeNon
predvidevam d je mislu to da je tist prjatl njegov mau zaribou pr nakupu k ni vodnga hlajenja uzeou...
začetnik15
Kje bi lahk najdu kej teste od aprilie rs 50 pa yamahe tzr 50. ??? trance_40_thumbup.gif
To je "lo-fi" verzija foruma. če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimokliknite tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.