Pomoč - Iskalnik - Člani - Koledar
Polna različica: Tema za nabijanje glede izbire skuterja/mopeda
motosvet.com forum > Skuterji in mopedi > Skuterji in mopedi - splošno
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
-baSe-
CITIRAJ(AndyG @ 17 Apr 2007 @ 22:50) [snapback]945052[/snapback]

sam da je takih zelo malo, ubistvu skoraj nič.(vodno hlajenje + zadaj disk(letnika 2004))
sej te tanovi so pa ze, sam se jih neda po zadni pelat

Unga k si ti gledu je biu! Aja pa sej skuter nimaš za potazadni pa usazga se da če znaš trance_25_naughty.gif trance_25_naughty.gif
aljo69
kakšna bi bila realna cena za Aprilijo sr50r 2000 letnik ( prvič vožena 2002, kr je do takrat stala v trgovini)
ima malossi sport kit (ostalo je use orginal), 11000km prevoženih (od tega 2000 km s kitom), model ga je sam šraufu doma, 2 lastnik, in registriran do marca 2008

slike:
IPB Slika[attachmentid=95850]
IPB Slika[attachmentid=95851]
the_boss
pomoje tm okoli 1100€!!! wink.gif
mogoce se manj!!! closedeyes.gif
aljo69
850€ trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif sam glede na to d je cilinder prodau svojo za 600€ pa je bla čist pretunana
se mi zdi mal drag blink.gif
NejcZ
800€ če je lepi smile.gif
-baSe-
Sam ta je di tech se mi zdi. Ce ti je ušeč pa kupi biggrin.gif
aljo69
CITIRAJ(jebac-car @ 18 Apr 2007 @ 20:18) [snapback]945746[/snapback]
Sam ta je di tech se mi zdi. Ce ti je ušeč pa kupi biggrin.gif

em ne sj piše sr 50r

r = racing ne pa ditech

ka pa je kir del bolj obremenjen če je 70kit notr oz. ka bi blo fajn menjat pa cene prbližn smile.gif
NejcZ
ma nč ne rabiš menjat... Sam ne tega motorja kupvat, nekak se mi zdi precej zgonjen in da ni bilo lepo ravnano z njim blush.gif Ampak to se mi le zdi.. trance_40_thumbup.gif Recimo dej za hec pogledaj ročko prve bremze.. aja sej res, ni je biggrin.gif No, pri meni je ni bilo 3x in vsakič se je zlomila ko je motor padel.. smile.gif (btw, eno rezervno mam še doma biggrin.gif )
aljo69
CITIRAJ(NejcZ @ 18 Apr 2007 @ 21:23) [snapback]945821[/snapback]
ma nč ne rabiš menjat... Sam ne tega motorja kupvat, nekak se mi zdi precej zgonjen in da ni bilo lepo ravnano z njim blush.gif Ampak to se mi le zdi.. trance_40_thumbup.gif Recimo dej za hec pogledaj ročko prve bremze.. aja sej res, ni je biggrin.gif No, pri meni je ni bilo 3x in vsakič se je zlomila ko je motor padel.. smile.gif (btw, eno rezervno mam še doma biggrin.gif )

tnx Nejcz za to informacijo sj sm se menu z ttim modelom pa mi kr smrdi d je sfukan d kraja
aljo69
em ja sj u bistvu newem weč za kir motor bi še sprašvov glare.gif
usi majo kako slabost(recimo gilerco takoj ukradejo) al pa so dragi trance_39_thumbdown.gif

zj pa mi je frend poveo za enga Malagutija firefox F15 ( iz cela je mator)
zj pa me zanima kak je z totim motorjem (dost placa za noge, mašino ma tak miranelli ane? ..wink.gif pa če bi biu kir celjan prpravlen it zram gledat ga motor je po zunanjosti full lep sam k jst se ne spoznam tak na motorje d ne bo pol mašina u kur**
zj če je kir prpravlen it gledat PM pliz smile.gif

aljo69
em zle zvedu od tega k prodaja sestrične k mi je sošolka

baje mator sfukan newem sam ga bom šou za foro useen gledat blush.gif

še wedno če se kir spozna na to pa iz okolice cela, pa bi biu prpraulen it gledat PM =)
NejcZ
Ma nimaš kej, dobro oko, pa da mal človeka prebereš a resnico govori al pa se že smeji kk te je nategnu smile.gif
aljo69
bi blo bolš d je kir zram k se spozna d ne bo pol u k**** use skup

aja pa ko je rekla sošolka( k je u žlahti z prodajalcem) d je sfukan je mislala d je mau predelan grim.gif

ženske grim.gif sam d se furajo boli njih za mator trance_39_thumbdown.gif
-baSe-
Jest bi sou ce bi biu iz celja biggrin.gif biggrin.gif Preglej plastike ce so kej pocene pa mal masino sprobi tko da se pelješ. Mal poglej če je z deli use uredu če mu kej nemanka. Sej boš vidu
aljo69
IPB SlikaIPB Slikahttp://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1398340
IPB Slika
IPB Slika men se zdi kr uredu čeprav je cena mal nizka 780€

to pa piše v oglasu:
Skuter je dobro ohranjen ima novo zadnjo gumo, dobre pospeške ter je brez blokad in gre okoli 70 kilometrou na uro, ravnokar zamenjana vodna pumpa ter semeringi, in je motor priprauljen na sezono.

ka mislite trance_11_confused.gif
-baSe-
CITIRAJ(aljo69 @ 19 Apr 2007 @ 18:46) [snapback]946613[/snapback]

men se zdi kr uredu čeprav je cena mal nizka 780€

to pa piše v oglasu:
Skuter je dobro ohranjen ima novo zadnjo gumo, dobre pospeške ter je brez blokad in gre okoli 70 kilometrou na uro, ravnokar zamenjana vodna pumpa ter semeringi, in je motor priprauljen na sezono.

ka mislite trance_11_confused.gif

Jah slikc mi glih ne odpre drgac pa jest mislm da je di tech ker nima kurbla! Drgač pa za to ceno je uredu pejt tja si poglej in če je use uredu pa če ti je ušeč ga uzam. Sam če je di tech ga pa jest nebi uzeu
aljo69

CITIRAJ(jebac-car @ 19 Apr 2007 @ 18:56) [snapback]946623[/snapback]

Jah slikc mi glih ne odpre drgac pa jest mislm da je di tech ker nima kurbla! Drgač pa za to ceno je uredu pejt tja si poglej in če je use uredu pa če ti je ušeč ga uzam. Sam če je di tech ga pa jest nebi uzeu

wem za slikice je neki zajebal pol pa nism mogu weč uredit trance_39_thumbdown.gif

ka malaguti na el. vbrizg tut obstaja ala ka trance_11_confused.gif

pol je pa kqc use skup headbang.gif

glih pogledo d ma kurbl tk da ni ditech worship.gif
-baSe-
Ej sory sm pol pogledu tega malagutija jest sm mislu da si dov vec slikc od une aprilie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Malaguti je uredu čprov men ni ušeč po obliki ma pa minarelli agregat kr je uredu pa motor je dost solidn sam kukr sm reku jest ga nebi meu ker je grd. Je pa 100% na frgazr biggrin.gif biggrin.gif
začetnik15
No ko vidim da ste taki skuter profiji tule. Mene pa zanima če bi se dalo dobit kakega piaggota nrg z vodnim hlajenjem rablenga pod 1500 €, pa dokaj normalno ohranjenga.

aljo69
CITIRAJ(začetnik15 @ 19 Apr 2007 @ 19:52) [snapback]946682[/snapback]
No ko vidim da ste taki skuter profiji tule. Mene pa zanima če bi se dalo dobit kakega piaggota nrg z vodnim hlajenjem rablenga pod 1500 €, pa dokaj normalno ohranjenga.

poglwj na avtonet je biu edn glih tak za 1500€ poglej mogoč še je

biu je tak črno zelen
-baSe-
Ja na avtonet boš največ dubu poglej trance_40_thumbup.gif
začetnik15
A kak drug oglasnik še obstaja?
aljo69
CITIRAJ(začetnik15 @ 21 Apr 2007 @ 10:46) [snapback]947770[/snapback]
A kak drug oglasnik še obstaja?

yes.gif
http://www.bolha.com/motor
50ccm
zlo tezko bos drgac dubu oz. tezje kr je to nov model in ga noben ne bo dau za tuk kesa
-baSe-
Ja pa tanovih zlo mal prodajajo
xShadow
mene pa zanima kje si lhk jz kupm Derbi GPR 50 novzga al pa mal rabljenga...
replica
CITIRAJ(xShadow @ 29 Apr 2007 @ 22:32) [snapback]953303[/snapback]

mene pa zanima kje si lhk jz kupm Derbi GPR 50 novzga al pa mal rabljenga...

poglej ce majo v cevljarni kakega
xShadow
CITIRAJ(replica @ 29 Apr 2007 @ 23:04) [snapback]953321[/snapback]

poglej ce majo v cevljarni kakega

Cevljarni? Wtf?
replica
CITIRAJ(xShadow @ 30 Apr 2007 @ 14:32) [snapback]953609[/snapback]

Cevljarni? Wtf?

ful so redki po slo, torej rabljenga ne bos dobu (razn ce mas veliko sranje) .. evo eden in edini:
http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1409841
začetnik15
Replica a mi pošleš na PM link od tega derbija.
Čamac
Klikni na link, nato od oklepaja do zaklepaja izbriši napisano in vmes vstavi avto . net (seveda brez presledkov)
začetnik15
Dej povejte a se da dobit kakega Derbija GPR 50, yamaho tzr 50 ali aprilio rs 50 tam nekje 1600 € priporočljivo manj. Drgač pa kerga skuterja ta tak dnar 1500-1600€. Sm pa vlek 185 cm. Kerga drgač najbolj priporočate za tole velikost.
-baSe-
Poglej na avto net al pa na bolho!
začetnik15
Kaj se po vašem mnenju bolj splača vzeti rableno tzr al rableno rs???
replica
dej da ne odpiram nove teme ..
se da montirat el. starter na high-end predelan motor (yamaha dt50) ? zdej mam sam kick starterja .. :/
-baSe-
trance_28_offtopic.gif trance_28_offtopic.gif Kok motorjev maš ti replica biggrin.gif
replica
CITIRAJ(jebac-car @ 2 May 2007 @ 15:38) [snapback]954581[/snapback]

trance_28_offtopic.gif trance_28_offtopic.gif Kok motorjev maš ti replica biggrin.gif

caki ..
aerox, italjet dragster, zip, NRG, 2x SR50, yamaha dt50 (letnik 1991, 1998, 2004), Honda CRF 450 wink.gif

in ni offtopic, tema za nabijanje pac smile.gif
50ccm
CITIRAJ(replica @ 2 May 2007 @ 16:45) [snapback]954617[/snapback]

caki ..
aerox, italjet dragster, zip, NRG, 2x SR50, yamaha dt50 (letnik 1991, 1998, 2004), Honda CRF 450 wink.gif

in ni offtopic, tema za nabijanje pac smile.gif

hehe res? ka pa delas s tukimi
replica
CITIRAJ(50ccm @ 2 May 2007 @ 17:16) [snapback]954629[/snapback]

hehe res? ka pa delas s tukimi

jah nc, furam se, enkrat z enm, enkrat z drugim ..
sm jih pa tudi posoju folku za kes, 10eur za en dan .. smile.gif
xShadow
zej pa imam vprašaje...
kaj se splača bol? Yamaha Aerox, Peugeot Speedfight 2 ali Aprilia SR 50 Factory ?
kup pa bi nek rabljen skut

lp
-baSe-
Sam factorya ne kupuj ker sm biu dons na servisu z mojo aprilio sr 50 r in je mudel reku da prov da sm na frgazr uzeu da di teche pa factorye majo pa skos na servisu!!! Uzeu bi yamaho aerox al pa aprilo na frgazr!
replica
js bi uzel aeroxa .. je pa odvisn kolk si velik
Fric
CITIRAJ(jebac-car @ 3 May 2007 @ 15:45) [snapback]955459[/snapback]

Sam factorya ne kupuj ker sm biu dons na servisu z mojo aprilio sr 50 r in je mudel reku da prov da sm na frgazr uzeu da di teche pa factorye majo pa skos na servisu!!! Uzeu bi yamaho aerox al pa aprilo na frgazr!

ti z elektronskim ubrizgom so res za en kurac ga tut uzgat nemors ce ti ni baterija zadost polna za tuning pa so itak 100x slabsi od tistih s fergazrjm
-baSe-
Sej ti pravm da je serviser za aprilio reku da so za en kurac!!! Ej kok bi dubu za piaggio nrg mc2 letnik 1998 z novimi gumami,prenosi,jermenom,variomatom. Notri ima še stage 6 sport pro 70 ccm pa gianelli. Prevoženih 15000 . Plastike zelo lepo ohranjene brez prask. Vodno hlajen in pa nov akumolator kok bi dubu za to????
xShadow
aha lepo torej Factory kar odpade... a ma kdo kak predlog še za druge scoote? velik pa sem ~175cm 2cm gor ali dol
-baSe-
CITIRAJ(xShadow @ 3 May 2007 @ 17:47) [snapback]955576[/snapback]

aha lepo torej Factory kar odpade... a ma kdo kak predlog še za druge scoote? velik pa sem ~175cm 2cm gor ali dol

Gilera runner, Piaggio nrg, Aprilia sr 50 r na frgazr je to!Pa šezmeri čakam na odgovor kok bi dubu za zgoraj naveden nrg
replica
CITIRAJ(jebac-car @ 3 May 2007 @ 17:28) [snapback]955556[/snapback]

Sej ti pravm da je serviser za aprilio reku da so za en kurac!!! Ej kok bi dubu za piaggio nrg mc2 letnik 1998 z novimi gumami,prenosi,jermenom,variomatom. Notri ima še stage 6 sport pro 70 ccm pa gianelli. Prevoženih 15000 . Plastike zelo lepo ohranjene brez prask. Vodno hlajen in pa nov akumolator kok bi dubu za to????

kilometri se stejejo z novim cilindrom, ne kolkr ti jih kaze stevc.
ziher se poves kaksni prenosi so, spredi/zadi disk .. ohranjenost (ne plastik, masine)
-baSe-
CITIRAJ(replica @ 3 May 2007 @ 19:10) [snapback]955656[/snapback]

kilometri se stejejo z novim cilindrom, ne kolkr ti jih kaze stevc.
ziher se poves kaksni prenosi so, spredi/zadi disk .. ohranjenost (ne plastik, masine)

Cilindr bo čist nov kašni so prenosi newem morm prasat tistga od koga bom kupu disc sam spredi ohranjenost masine je pa dobra bla na servisu pa full zamenan notri
replica
ce bi kupoval, bi ti ponudu med 700-750 eur, nc vec, nc manj. se zmer postena cena, glede na to da sm js mojo aprilio k je mela spredi in zadi disk, high end predelavo, spredne plastike karbonske itd .. edin zracno hlajenje, za 500 eur...
50ccm
1000 euru ??.....no uglavnm jz sm velk tut tam 174 pa mam runnerco in povem da je fini motor sicer mal drazi sm ce gledas sej ko bos prodaju bos zgubu tam 1500 maksimalno ce novo kups ...drgac mas pa velik starejsih modelov tut lepo ohranjenih
To je "lo-fi" verzija foruma. če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimokliknite tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.