gapiii
26 Mar 2007 @ 19:10
torej napisem na racunalniku pogodbo...jo oba podpiseva..odnesem na obcino da jo overijo in lahko grem na registracijo?
heh tko enostavno pa spet ni

moraš it do enga ki dela prepise vozil, jih imaš tudi na netu nekaj, pride pa okol 3k (vsaj tok sem jaz dal za mitota)
gapiii
26 Mar 2007 @ 19:17
aha pol greva skupaj k temu k prepise dela...naredi prepis...placam..in to je to? lahko grem na registracijo?
lahko greš sam po papirje za prepis, in tudi sam jih lahko naročiš na netu, prodajalec mora samo podpisat in nest overit
NejcZ
26 Mar 2007 @ 19:30
Lej, greš k nekomu ki dela prepise, on napiše pogodbo, rabi od kupca osebno, lastnik mu da prometno. Vnese podatke, napiše ceno, sprinta. Oba podpišeta vse, nato prodajalec nese na ovčino, overi, čist poceni.. pa je to to. Pol pa še edino kako se glede zavarovanja zmenite..!
50ccm
30 Mar 2007 @ 15:33
CITIRAJ(NejcZ @ 26 Mar 2007 @ 20:30) [snapback]926716[/snapback]
Lej, greš k nekomu ki dela prepise, on napiše pogodbo, rabi od kupca osebno, lastnik mu da prometno. Vnese podatke, napiše ceno, sprinta. Oba podpišeta vse, nato prodajalec nese na ovčino, overi, čist poceni.. pa je to to. Pol pa še edino kako se glede zavarovanja zmenite..!

bi mogl bit tko nekak ja
lp..am zdej me nek zanima kokr sm napisu 1 teden nazaj sm se odločeval med aeroxom nrgjen in runnerjem.
Zdej je tko ratal da ga ta taden enga že naročim. Odloču sem se za nrgja (vodno hlajenje) ker runner je se dražji tko da me zdej zanima če je velika razlika med nrgjem ter runnerjem predelave itd....ter zanima me a blokade odstranim po 1000km ali takoj ko ga kupim. Tko da kdor ma piaggio nej mal pove če je zadovoljen itd...
Hvala za vse odgovore.
NRG je super izbira! Za blokade počakaj vsaj 500km.. (če si kej mojstra nardiš to v max 2 dneh

). Glede predelav pa nekih bistvenih razlik ni.. Če je ista mašina, zakaj bi bile? Pa boljše da si NRG-ja zbral, ker ni taka krawa kot Runner (moje mnenje, brez zamere

)
LP
-baSe-
2 Apr 2007 @ 17:11
NRG dobra izbira masina je ena najbolsih za predelvt! Drgac pa z blokadam pocaki od 300-500km itq pr 500km mas prvi servis usaj jest sm meu sam za aprilio. Dobr motor edin mogoce mal mejhn drgac pa super. Uzivi v vozni. Lp seba
na tvojem mestu bi pobral blokade ven takoj, saj se pri tem pelješ lepo 50 in utekaš motor pri polovičnih obratih, če pa pustiš blokade noter se boš pa pri istih obratih peljal 30, odloči se sam
Ampak potem ga raje ne terat takoj.. Lahko tudi tako, če maš občutek.. Js nebi zdržal hehe

Sem enkrat za hec probal par kilometrov 45, pa me je minlo do vsega
-baSe-
2 Apr 2007 @ 20:27
Res ni za zdrzat sam mislm da je boljs ce se pelm 500 km 45 in to je to
aljo69
3 Apr 2007 @ 18:12
em jst mam pa eno vprašanje
kulk bi bla vredna gilerca runner letnik 2002, 1 barva, 1. lastnik, brez praske ????
(upam d ne preveč

kr kupujem en moped pa mi je padla u uč )
no dobim jst mail nazaj od tipa reče 1300 ojrov

pa da bomo na ogledu zbijal
a je res tulk vredna al kak
drugač je pa na avto netu če kirga zanima
pod gilerca --> skuter pa pol na drugi strani na sredin brez cene pa vijolčno-črne farbe
1000 at most

Odvisno tudi koliko kilometrov!
aljo69
4 Apr 2007 @ 19:11
CITIRAJ(NejcZ @ 4 Apr 2007 @ 17:55) [snapback]934979[/snapback]
1000 at most

Odvisno tudi koliko kilometrov!
9k kmjev je
pa še enmal ugly je
kak je pa z aprilijami sr50 tiste z minareli mašino(al kak se reče oni mašini)
če ste zadovoljni z njimi pa kakšna razlika je u motorjih (piaggio-minareli)
aljo69
4 Apr 2007 @ 19:49
pa u čem je ditech bolš oz. slabši od navadnga
pa kako ste rešl problem prApriliji sr50 z žmigavci uzad k so na unem blatniku če bi ga dal dol
Hmm, ditech manj kuri, naj bi bilo več možnosti da se zjeben vse skupaj.. čeprav sem jo sam imel in me poleg porošnega materiala ni kaj preveč zajebavalo.. niti kolega. Niti še enaga kolega. Pa še enega

Uglavnem ni tolk slab kot nekateri mislijo. Fergazer je pa manj elektronike, pa glede predelav je 3x cenej pa bl zanesljivo (?). Sem pa oba vozil, pa se mi zdi da ditech dost bolj konstantno vleče..
LP
tu nejc misliš k si navajen na svoj motor sm taku ti jaz rečem
če mislš se vozt po kakšnih jebovcih pa mal it derkat pol uzem kakšnga aeroxa pa laser x pro avspuh pa delorto 17.5 fergazar pa je to kul motor uglavnm jaz sm naduse zadovoljen
če pa kupuješ motor enaa zanimivost
http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1247343 prodajam aprilio ma drug avspuh gianeli for race use stalo na pm
sori za mal reklame
Luka, sam tolko.. js sm svojega, ki je 2003 letnik, kupljen 2004, 6k km prodal za 1000€.. tako da imaš kar malce visoko ceno, čeprav je moped lep
glede na to da ni bil nikol razbit pa kilometrov ma isto pa da ma dodatke alumijaste prage pa tako naprej pa da sm zdej naredu generalni servis k sm mislu da bom jaz obrdžov aprilio pa yamaho prodav glih ni velik pa še tu ni zadna cena
Js sm tudi prej naredil servis.. moraš pa vedet da se ti dodatna vlaganja v motor pol ne morjo ravno obrestovat.. Po mojem da maksimalno 1000€ pa še to težko.. Ampak to le js mislim.. Srečno pri prodaji
_rac3r_
7 Apr 2007 @ 08:57
Ni se m dalo brat cele teme ,sam povem vam js mam piaggio zip ,letnik 2001,nikol še ni nič crknal pa delav velik oslarij z njim =) . Kolega ma peugot speedfight 2 -sej lep je sam k Ku*ac od mašine ,skos crkuje pa neki ventili mu spuščajo itd itd. gilera runner to tak al tak najboljš kar je lohk, yamaha aerox je tut kolega tule zdle zravn mene mu vredu vse dela ves čas , aprilia sr jo majo 2 punci iz celja tut so visoke okol 160cm in normalno vozijo , šmekajo na puno .
Tak d izbira je vaša =) sam js ne prporočam motorja : Peugot,in 4 taktnih motorjev .
LP Strašek
Peđo spidfajt se čist dobro obnese

Oziroma bom tk rekel. Sošolc ga ima, in ko sem bremzal s sprednjo se je balanca kr tresla levo densno.. Z spidijem od tamale pa sm se lepo pelal, nič treslo.. Zdej pa nevem,..

Če bi imel normalne vilce spredi nebi bil tk slab
pinktomos
7 Apr 2007 @ 16:13
kako se obnesejo malagutiji f13???????????
pinktomos
7 Apr 2007 @ 18:41
oprostite f15
-baSe-
7 Apr 2007 @ 21:35
Se mi je zdel da si se zmotu

No moj frend je meu f 15 ko skuter ima minarelli masino sam sm biu kr mau razucaran k smo ga nesl odblokirat in tko po digitalnm stevcu sou 80 potem s tedni je pa koncna hitrost kr padala in padala newem kwa mu je blo. Drgac pa je sou dobr cprov mislm da ma mau cudn zic pa luci. Drgac pa kr uredu motorck. Zdej pa kako je z njim newem kr nismo vec tok dobri prjatli
pinktomos
7 Apr 2007 @ 22:19
ja sej ni lih najlepši tudi prjatu je šou z piaggiotom(t now) zx-om in uni z malagutijem (tudi zx)
pa se pozna razlika piaggio ga je našopu ku nč
zdej nevem u čem je razlika zato sprašujem
k meni se zdi da ma uni piaggio dellorto 17
a je samo to razlika
Pa širšo jermenico se mi zdi da majo tiste hyper2 mašine al kaj so že..
-baSe-
8 Apr 2007 @ 17:14
Mislm masine sta razlicne pa velikost frgazrja!
začetnik15
8 Apr 2007 @ 17:32
Zdravo, jaz pa malo že iščem enga "mopeda" 50 ccm, pa bi vzeu rableno(mogoč tut novo) pa nevem ker letnik pa to pa da bi blo tam nek do 1300€...
Nevem ka bi vzeu, kakega piaggota, yamaho, aprilio,...o modelih se mi še sanja ne!
Dej predlagite ker motor, motorja ne mislim dost predelovat, k bi ga meu za bol na izy tk bol za vsako dnevne opravke, do šole....
aljo69
8 Apr 2007 @ 20:03
priporočal bi ti kako yamaho aerox, aprilijo sr 50 , kakšno gilerco runner (trenutno najbolš na trgu kar se da dobit; če mene uprašaš) nevem kakšne oblike so ti bol ušeč.
sam je pa neki Gilero runner ti lahka ukradejo takoj ( ne da bi te strašu sam tote motorje full kradejo sploh v LJ in okolici; ti lahk jebac~car pove svojo zgodbo o gilerci drugač pa je kako stran nazaj napisana) sam bi se dal to rešt z klučavnco za diske al pa mogoč še kak dvosmerni alarm
nevem nj še drugi kj povejo
za rableno, mas na avto netu dost tega... recimo jz bi ti priporocu gilera runner al pa mogoce piagio nrg aerox je tut dobr(sicer je ze doug cajta ista oblika)..tko zej ce ne misls velik prrihtavat pa velik se vozt pa mogoce kej bol neznanga pa lah novga kups sym
-baSe-
8 Apr 2007 @ 20:55
Poglej si yamaho aerox[če si večji ti bo premejhn], gilero runner[ne kupuj če si u lj pa nimaš hiše pa če je neboš skos pazu],aprilio sr 50 r [nism našu slabosti

], piaggio nrg[tudi malo majhen]. Potem se pa odloči kateri ti je najlepsi in tistega uzami! Za 1300eu loh dubis tud letnike 2004,2005 newem odvisn od motorja. Motorji so usi kvalitetni in jih mas lahko dovg dovg casa pa se ce se odločs za tuning nebo problema. Poglej si na netu slikce pa se odloči za najlepšega in poročaj!
začetnik15
8 Apr 2007 @ 21:47
Kaj so rezlične "velikosti"?
Kje mi bo premajhen če sm velik??? vlek sm približno 180 cm (1 cm gor, dol)?
Pr kolenih, zic.?
Kolena. Kupi SR

Je dovolj placa tudi za nas večje, izgleda kul.. če ti ni za predelave lahko tudi ditecha, gredo tud fajn! Runner je tud kul, ampak je preokorn za mene, mala krawa

Pa kolkr pišejo ga u izi drpnejo..

Najboljša izbira po mojem je zate navadna SR-ka

LP
začetnik15
9 Apr 2007 @ 11:16
V čem je pa problem aeroxa ???
Ko pravte nekateri da je majhn?
Ja v velikosti an... Pa original odblokiran ne gre tolk k runnerce pa sr-ke.. pomoje zarad tega ker nima resonančnega izpuha? Je pa problem z nogami in tisto plastiko tam spodi.. premali ti bo ko boš probal, verjemi

LP
no ja od mene kupi aprilio pa so težave rešene pa še lepa je
pinktomos
10 Apr 2007 @ 14:07
ma meni je osebno najlepši aerox
sej ima zadosti prostora za noge
začetnik15
10 Apr 2007 @ 14:59
Kak se vam pa kej zdi ta nou SYM...
Sej vem da je sym, da ni neka jaka kvaliteta sam men bo verjetno kr dost.
Mislu sm model : SYM Sport X 50 al pa navadno verzijo.
Slike:
a celo disk so začel dajat zadej
NejcZ
10 Apr 2007 @ 15:27
Pa števec zgleda zanimiv.. Nevem, če nimaš kakih prevelikih pričakovanj bo vredu. Pri nas ma nekdo podobnega in je zanj super, saj bi vse naredil da bi šel manj hehe

Kličemo ga? 25cc kit

Vglavnem motor bo vredu če ni kaki jaki tuner, ne želiš podirati hitrostnih rekordov.. in če maš potrpljenje
LP
luka0
10 Apr 2007 @ 16:08
od korejskih pa japonskih sranj je vrednu kupt sm yamaho ostalo crkuje al pa kakšno hondo drugo pa je podn
začetnik15
10 Apr 2007 @ 18:35
Jbg, nimamo vsi tok dnarja...
50ccm
10 Apr 2007 @ 19:07
zadn blatnk sam treba odrezat pa bo kr uredi pomoje
luka0
10 Apr 2007 @ 19:33
to ti kr fleksarco u roke pa rež sm pol boš pa mal na eno lužo pršu boš dal pa lahku sm bundo prat
aja pa še u živo si ga poglej pa boste vidl da je to ponaredk od aprilie tanove dons enga vidu s tem motorju pa sm ga uprašov kako je zadovoljen pa je reku da ga je mel že 3 na servisu pa ma 850prevoženih
-baSe-
10 Apr 2007 @ 19:42
Čista kopija srke. Drugace to lohka zlo velik crkuje! Kupi če ga nemisls terat pa predelovt pa maš to sam za vožnje do sluzbe trgovine,...
AndyG
12 Apr 2007 @ 15:23
mene pa zanima za nrg-ja.
nevem mam ful namen nabaut Piaggio Nrg,
pa nevem kaksne ma slabe oz. dobre lasnosti.
kaj vi praute????
aljo69
12 Apr 2007 @ 16:57
CITIRAJ(AndyG @ 12 Apr 2007 @ 16:23) [snapback]940925[/snapback]
mene pa zanima za nrg-ja.
nevem mam ful namen nabaut Piaggio Nrg,
pa nevem kaksne ma slabe oz. dobre lasnosti.
kaj vi praute????
mene to tut zanima sploh za NRG MC3 mnde so mel pubeci kr neki problemov
aljo69
12 Apr 2007 @ 19:59
al pa Gilera DNA 50
lega na cesti

(kako se obnese v uvinkih)
slabe in dobre lastnosti...
lp Aljo
To je "lo-fi" verzija foruma. če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimo
kliknite tukaj.