Pomoč - Iskalnik - Člani - Koledar
Polna različica: Tema za nabijanje glede izbire skuterja/mopeda
motosvet.com forum > Skuterji in mopedi > Skuterji in mopedi - splošno
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
DIESEL
gillera runner to je dobra izbira za tebe uaj zato kar iščeš wink.gif
justice
Sm gledu gilera runner 50, sam to je bolj počasno kokr ne trance_34_sleepy.gif
k0ci
CITIRAJ(justice @ 1 Jun 2006 @ 18:19) [snapback]716855[/snapback]

Sm gledu gilera runner 50, sam to je bolj počasno kokr ne trance_34_sleepy.gif

heh ka pa bi ti rad raketo, hirejš od tega ne dobiš, razn če boš not vložu še 100k+, pol bi pa znalo iz okol 100 al pa 110
DIESEL
al pa daš u štartu mal več pa kupiš runner 180 ccm reg. pod 50ccm jih je kr neki na netu.
justice
Ok, koliko pa je hitrost gilere runner 50
Kakšne blokade že lahko dam dol, sam to je pa to trance_44_wink5.gif
Še nekaj: Gledam malo gilera runner 180, pa dobiš v nemčiji letnik 2000 za 800€, kako je lahko to tako poceni(v nemčijo res ni problem iti)
Stroj
Mislim da smo že 100x povedal da gre runnerca odblokirana okol 80 kmh.
justice
Ja gledam jez mal te vaše teme, pa vsak drugač piše
Npr. aerox mi je en reku da gre odblokiran 65km/h kle berem da gre kao 80+
Isto npr aprilia sr-50
Stroj
yamaha, gilera, peugeot, aprilia...........ta dobre znamke grejo odblokirane vse čez 75
justice
Vredu, bom nabavu pol aprilio sr-50, ker naj bi bila najmanjša poraba+solidna hitrost
Kje ima pa blokade?
XeNon
raj yamaho aerox nabav...pomojm d je bol ku aprilija....
Blink182
CITIRAJ(XeNon @ 3 Jun 2006 @ 13:41) [snapback]718021[/snapback]

raj yamaho aerox nabav...pomojm d je bol ku aprilija....

Zakva že trance_11_confused.gif
Btw. Aprilia SR in aerox mata iste mašine, tk d nevem zakva bi biu aerox bolš
Jst sm mev SRko in bi jo kuj še enkrat kupu trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif
Sj rableni skuterji majo skor usi odstranjeno blokado, tk d ti tega ni treba skrbet, drgač nj bi jo pa mela
v avspuhu pa v variomatu pomoje wink.gif
XeNon
men osebno je bulš aerox...zakaj? zatu k je yamaha...pač usak ma raj drugo firmo...če ti je aprilia ušeč...zakaj pa ne...nabau si jo. biggrin.gif wink.gif
Blink182
CITIRAJ(XeNon @ 3 Jun 2006 @ 15:53) [snapback]718108[/snapback]

men osebno je bulš aerox...zakaj? zatu k je yamaha...pač usak ma raj drugo firmo...če ti je aprilia ušeč...zakaj pa ne...nabau si jo. biggrin.gif wink.gif

Sj jo mam trance_40_thumbup.gif
Drgač sm pa mislu d misleš d je mašina slabi pa to wink.gif je pa res enmu je ena firma ql, drugmu pa druga. wink.gif

XeNon
...jst mam pa yamaho,tongue.gif....P.S. tu d si jo nabav je blo namenjenu unmu justice ampak ni pene tongue.gif kok ti pa leti kej drgač tvoja aprilia? 80 al kej več?? trance_43_wavetowel2.gif čak k nis reku d si jo meu??
Stroj
Pa v fergazerju majo blokado
DIESEL
sj neki ne morš zgrešit kr večina teh skuterjev ma iste mašine oziroma skor identične tak da ni panike glede teh stvari. jepa res da je nekomu lepša yamaha enmu aprilia enmu pa yiying tak da je to čist odvisn od posameznika kaj hoče iz skuterja potegnat al neko dirkanje al mestno vožnjo pa da včasih tut mal zašpana gas zajlo trance_40_thumbup.gif tak da ne wem kak zgrešit ne moreš . je pa res da je treba bit pri nakupu rabljenega motorja zelo previden ker je dandanes teh švercerjev kot listja in trave in morš met kr srečo da naletiš na uredu lastnika po možnosti prvega wink.gif
Brumer
Jaz mam Hondo Zoomer, perfekten skuter ;vodno hlajan, 4 taktni (olje menjaš na 6000 Km ali enkrat letno),katalizator ,4-ventilska tehnika,vbrizgalni sistem,lambda sonda ,dinamo starder (vžge neslišno),omejen na 45 Km/h z majhnin posegom na prednji jermenici gre 60 Km/h -za policaje dovolj !!!!!!!!!! trance_40_thumbup.gif
ovink majstr
rad bi prodal skuter PIAGGIO TYPHOON letnik 2002! motor je še povsem nešravfan in je mašina še čist dobra! ima samo 2300km idino kar je ima odrajsane plastike ker je sestrični padu na tla! pa me zanima kje bil ahko to prodau, al pa če je tuki kdo zainteriseran in kok bi dobu zanga
DoMy
Pozdravljeni vsi na forumu!

Odločil sem se za nakup skuterja. Skoraj 100% sem že odločen za peugeota. Ne morem pa se odločit med Speedfight 2 in Jet force. Nameravam pa kupiti rabljenega.

Prosim za vaše komentarje!
polini EVO
dej ti men sam povej a ti misliš pol kej tunat pežoja??

men osebno sf2 ni ql ker ima uspred 1 vilco, jet force mi je pa prevelik motor smile.gif sam tko za 50ccm sta ok wink.gif

jz ti raj predlagam:
aerox
beta ark
aprilia sr 50 1998-2000
runner 50

predusem ti pa predlagam kako 180 ali 125ccm z papirji pa ti ni treba nobenga tuninga dat gor wink.gif

ajd
Red Arrow
CITIRAJ(polini EVO @ 26 Jun 2006 @ 22:27) [snapback]735024[/snapback]

predusem ti pa predlagam kako 180 ali 125ccm z papirji pa ti ni treba nobenga tuninga dat gor wink.gif
ajd

mislil si mende 180 ali 125ccm s papirji od 50ccm... trance_44_wink5.gif
polini EVO
am ne nism mislu, ker sm vedu da me boste zbadal s tem da je to ukraden. ....gor dol....tko da sm napisu z paperji tok kot ima pač kubikažo wink.gif wink.gif

am če pa nimaš pač izpita za A, bi lohka tut mel 180ccm z 50ccm paperji wink.gif

ajd
beno
Ko pa nej bi ga pol skos tehničnga spravu če nobenga ne pozna na tehničnmu da bi mu zrihtov???
Jur3
CITIRAJ(DoMy @ 25 Jun 2006 @ 23:18) [snapback]734368[/snapback]

Pozdravljeni vsi na forumu!

Odločil sem se za nakup skuterja. Skoraj 100% sem že odločen za peugeota. Ne morem pa se odločit med Speedfight 2 in Jet force. Nameravam pa kupiti rabljenega.

Prosim za vaše komentarje!

Jet-Force je velik lepši od SF2 sam se že novi FUL kvarjo, kaj šele pol uni rableni. Meu ga kolega, ni meu niti 2000km pa je biu umes ene 5x na servisu ker mu je skos neki crknl. Če si že navalu na Peugeota pol raj uzem SpeedFighta 2. Če pa mene prašaš, Gilera runner 50 trance_40_thumbup.gif

CITIRAJ(beno @ 27 Jun 2006 @ 10:02) [snapback]735261[/snapback]

Ko pa nej bi ga pol skos tehničnga spravu če nobenga ne pozna na tehničnmu da bi mu zrihtov???

Ja to je res, če ne poznaš tm nubenga se ti sploh ne splača kupvt 125/180 reg. na 50. Sej se da omejevalnik obratou dt not, pa gre pol tm 45-50km/h sam tm ne tehničnem fantki niso tok zabiti da neb vidl da je to 125/180 ne pa 50ccm. smile.gif
polini EVO
ja valda da se to prek poznanstva smile.gif smile.gif jz poznam take ljudi k to delajo...oz. pr njih je tako da sam prometno prineseš pa narediš teh. smile.gif wink.gif wink.gif

ajd
DoMy
CITIRAJ(Jur3 @ 27 Jun 2006 @ 10:18) [snapback]735276[/snapback]

Jet-Force je velik lepši od SF2 sam se že novi FUL kvarjo, kaj šele pol uni rableni. Meu ga kolega, ni meu niti 2000km pa je biu umes ene 5x na servisu ker mu je skos neki crknl. Če si že navalu na Peugeota pol raj uzem SpeedFighta 2. Če pa mene prašaš, Gilera runner 50 trance_40_thumbup.gif

Ja saj se bolj nagibam k sf-ju. Gilera runner mi pa nekak ne sede. nwm zakaj ampak mi pač ne. čeprav vem da je zelo kvaliteten motor.
Dečva
Jest grem dons po Peaguot Elyseo biggrin.gif
Jur3
CITIRAJ(DoMy @ 27 Jun 2006 @ 21:56) [snapback]735925[/snapback]

Ja saj se bolj nagibam k sf-ju. Gilera runner mi pa nekak ne sede. nwm zakaj ampak mi pač ne. čeprav vem da je zelo kvaliteten motor.

Sej pol bolš ja da uzamš SpeedFighta2 smile.gif ma pr Gileri je tko, stalno en strah da ko ga boš nekje pustu, boš pršu nazaj in bo sam zrk še tm biggrin.gif haha

CITIRAJ(Dečva @ 28 Jun 2006 @ 08:15) [snapback]736095[/snapback]

Jest grem dons po Peaguot Elyseo biggrin.gif

jeeeej tongue.gif hehe
DoMy
CITIRAJ(Jur3 @ 28 Jun 2006 @ 09:32) [snapback]736171[/snapback]

Sej pol bolš ja da uzamš SpeedFighta2 smile.gif ma pr Gileri je tko, stalno en strah da ko ga boš nekje pustu, boš pršu nazaj in bo sam zrk še tm biggrin.gif haha

Zej sem se že 100% za sf-ja odločo.
Red Arrow
Kupi tegale...

KLiK

trance_44_wink5.gif
DoMy
CITIRAJ(Red Arrow @ 28 Jun 2006 @ 18:23) [snapback]736685[/snapback]

Kupi tegale...

KLiK

trance_44_wink5.gif

a-a. sj sm napiso da mi gilere ne sedejo.
-baSe-
No jest sm meu do nedalnega gilero runner pa so jo ukradl. Zdaj nameravam kupit nov skuter zdej pa powejte runnerce nebi meu se ene ker bi mi jo spet ukradl tko da sm studiru 3 skuterje:
piaggio nrg mc2
aprilia sr
yamaha aerox
Kerga bi kupili vi pa ce se splaca di tech oziroma pure jet
Jur3
NRGja ti bodo tud spipkal k je klučavnca podobna kokr pr Gileri tko da je isti kurac. Za Yamaho ne vem sam če mene prašaš .. a-a.. Jst ti rečm Gilero pa daš spredi disclock pa zadi čez zadno feltno od kolesa klučavnco magar pa je.

Sploh pa kašne so možnosti , da spet teb ukradejo motor, spet Gilero smile.gif
bassko
CITIRAJ(Jur3 @ 4 Jul 2006 @ 16:35) [snapback]741006[/snapback]

Sploh pa kašne so možnosti , da spet teb ukradejo motor, spet Gilero smile.gif

Če mene vprašaš velike.
Jur3
Ja pol je pa res že kriza biggrin.gif
NejcZ
Kaj pa Aprilia SR 50? To ti je kvaliteta tongue.gif Po mojem se pelje dost boljše kot Runner smile.gif Drugače pa imam tud js eno vlko klučavnco za motor, ki jo je teta uporabljala za kolo v Ljubljani, je pa tolk vlka da gre komi pod zic, pa še to jo morm čist zvit trance_11_confused.gif trance_40_thumbup.gif BTW, kolk stanejo te ključavnice za diske?

LP
HaRkO
tole za disk dobiš za 3-4k dobro trance_44_wink5.gif maš pa tut po 12k sam to so za cestne smile.gif

am lej dal ti bom en primer....sm vozu runnera kit 172 not, orginal vilce (spredi zadaj) v ovinku me je prov strah blo furat, ker je tok nestabilen,...kupmo od enga kolega malossi vilce spredne in zadn amortizer, ...da veš kaka razlika je bla ...kot da sm najprej furu yugo pol mercedesa...

pol ta kit prodamo enmu mojmu sošolcu na aprilio sr 150, mi da za en krog in ti povem da je bil skor enak občutk kot pri runnerju z malossi vzmetenjem.

zaključek aprilia sr 125/150 maxsi skutr ima bolše amortizerje kot runner 125/180 če misliš predelovat

tut pri 50ccm je runner men tko tko, moje so usen bolše smile.gif
Red Arrow
a zato men tko rad drsi v rondoju... pa sm mislu da je zabavno, ker bom vsak cajt letu u kandelaber biggrin.gif
...joke... ja, za runnerja morš bit pač mojster ne pa tko ko vi k se švercate na teh aprilijah biggrin.gif

@jebac-car: ne kupuj purejeta ali ditecha v kolikor mislš izvedovat kako mid-race ali high end predelavo... za sport predelavo pa je okey... trance_44_wink5.gif sam so deli dragi ko prasica slap.gif

biggrin.gif
HaRkO
ej pšššt wink.gif švercanje je zdej u modi smile.gif trance_43_wavetowel2.gif

sej ko boš pršu u Lj študirat, se boš tut ti švercu na zadnja vrata na bus št. 6 biggrin.gif biggrin.gif trance_40_thumbup.gif

ne sej za 50ccm ni take razlike sam mejčkan so pa vendarle bolše od aprilie tongue.gif
Stroj
Jst sm dal 16k za disk klučavnico s 110db sireno in dvema fotocelicama pa dvojni sistem zaklepanja. Ne da se je prežagat al pa s tekočim dušikom zamrznit, itd. Če hočeš motor odpeljat ko ma to ključavnico gor, morš disk dol odlomit. Aja btw nov disk za TZR je okol 50k trance_44_wink5.gif
HaRkO
ja že 50k da je na servisu tut orginal za skutera je recmo 10k a za tak denar dobiš bolši in mal večji že smile.gif
Peca_slo
Hello trance_43_wavetowel2.gif

Jest sm bl nou tuki pa me neki zanima č bi mi lah kej povedal! Jest se odločujem za nakup enga rablenga skuterja tja do ene 250k, pa č bi mi lahka kdo povedu č bi lahka dubu kej solidnga za ta keš?? Vidm da zelo hvalite Gilero runner nekatere druge. Jaz osebno sem vozil samo Pegouta speedfight2 pa Pegouta speedfight wrc in mi je biu kr kulski, ker tudi usaj leti nekam (tm ukol 85km/h)!!
Že v naprej se pa usm zahvaljujem za pomoč

Lp

Peča
Stroj
Dobiš tm okol 00-02 letnik SF za ta denar
Peca_slo
Tenks sam kaj je to za ena znamka skuterja??
Jur3
Peugeot smile.gif sam jst ti rečm da raj uzem Gilera Runner, so deli velik velik cenej kokr od Peugeota smile.gif
DIESEL
sj na vsakmu je neki kar te pritegne smile.gif

jst bi uzel gilero ker piđo je piđo wink.gif
Stroj
Jst bi tud runnerco uzel, če bi skuterja kupvov. Mi je še najbolj (ampak stara oblika, ne pa ta nova ker je za SS.gif
DIESEL
se strinjam ,nova oblika je grda trance_39_thumbdown.gif usaj men
Jur3
Mah tanovo runnerco so čist zafukal dry.gif prej pa od leta `97 pa do `05 brez spremembe sam barve so mal zamenal pa so ble še zmer najbol prodajane cc kaj čš če so ovce trance_16_dozingoff.gif
Peca_slo
Hello!

Jest sm bl novi pa me neki zanima! Grem u nabavo skuterja in usi rabljeni letijo okoli 75km/h kar mi je ušeč, samo ali lahko tak skuter registreram kot 50ccm ali lahko nardim tehničnga???

hvala za odgovore
To je "lo-fi" verzija foruma. če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimokliknite tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.