Pomoč - Iskalnik - Člani - Koledar
Polna različica: Tema za nabijanje glede izbire skuterja/mopeda
motosvet.com forum > Skuterji in mopedi > Skuterji in mopedi - splošno
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Inspectah
Gilera Stalker...hmm.Ni slab skuter,je sicer zracno hlajen kar pa za prevoz do sluzbe pa nazaj ni ovira.Deli za vdrževanje so poceni in jih dobis skoraj vsepovsod.Pa tuji skuter je poceni.Pomojem je to prava izbira, peli ga na probno voznjo pa ce ti bo vsec ga kupi.
dxx
QUOTE(joskoatek @ 3 May 2005 @ 15:53)
drgac pa lohk testnga vzames na probo al pa ga kups, te pride dost cenej pa se 2 letno garancijo mas!
to je v AUTOCOMMERCE AUTO d.o.o. RC Ljubljana
Dunajska 122, 1000 Ljubljana -----> to je zraven salona Fiat, Lancia in Alfa Romeo
tel.: 01/ 5883 466 , fax.: 01/ 5883 465
[right][snapback]482977[/snapback][/right]

Iskrena hvala vsem, bom najprej vzel testnega da ga sprobam, me pa mika cena in folk kot kaže ni imel nikakršnih problemov z njim! Pa frizerat ga itak ne mislm tko da bo verjetno res kar ste rekl, bo kul za svoj namen(edin blokade mislim dat ven(itaq smile.gif ) Bom šel verjetno v pon. ker sem frej šihta mal se pozanimat glede vsega.
Pa še enkrat hvala, pa moderatorji da nebi brisal slučajno teh kao reklam- res me je zanimal.
jeglić
oi!mene sam znima c se splaca kupt malagutija f15?a gre km?zaenkat bi dau sam blukade vn p?a prehti aprilio sr 50 ditech?
bassko
malaguti f15 je kr luštn motorčk, pomoje da se ga splača kupt, če pa prehiti aprilio sr 50 pa nevem trance_44_wink5.gif
MoNgL
Sr 50 nej bi biu brez blokad najhitrejši. Tko so men povedal.
..::NRG::..
QUOTE(kekc @ 10 May 2005 @ 20:01)
Sr 50 nej bi biu brez blokad najhitrejši. Tko so men povedal.
[right][snapback]487992[/snapback][/right]

Nikol trance_26_nono.gif trance_26_nono.gif trance_26_nono.gif trance_26_nono.gif trance_26_nono.gif

To ti je tist reku k jo ima.... Pol lohk sklepaš kva bi jst reku fredyjecar.gif
M|t3k
Mel sem SR DiTech brez blokad in me je kolega z dobro nastavljenim (ferg+vario) Aeroxom+LeoVince ZX komaj dobil.

Take so moje izkušnje, ampak brezzveze o tem smile.gif

LP
dj_runner
najhitrejsši serijski skuter naj bi bil NRG. F15 težko da prehiti ditecha
MoNgL
QUOTE(dj_runner @ 11 May 2005 @ 19:06)
najhitrejsši serijski skuter naj bi bil NRG. F15 težko da prehiti ditecha
[right][snapback]488625[/snapback][/right]

Nrg pa sigurno ni najitrejši brez predelav. Jst k mam aeroxa brez blokad sm unga z NRGjem brez blokad nažgou.
bassko
In spet se bo začel kreg ne jst sm hitrejsi od unga k je meu nevem kasno predelavo...

Pizda k otroc ste trance_16_dozingoff.gif
MoNgL
QUOTE(bassko @ 11 May 2005 @ 20:32)
In spet se bo začel kreg ne jst sm hitrejsi od unga k je meu nevem kasno predelavo...

Pizda k otroc ste trance_16_dozingoff.gif
[right][snapback]488677[/snapback][/right]

Če model sprašuje ker skutr je hitrejši pol mu bomo povedal ane. Drgač me pa boli kita ker je hitrejši, ker so razlike minimalne.
Tut če me babica prehiti z vozičkom trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif
dj_runner
pa odvisno je kdo vozi (teža) med ditech pa f15 bi vzel ajz ditecha če enboš nič predelo
Explic1t
QUOTE(Explic1t @ 14 May 2005 @ 23:54)
Dan... Jst se pa zanimam za skuter Suzuki Katana pa me zanima če je to `za kej`... Motor mi deluje ful hud... Sam sm pa neky braw de negre nikamor... Tud ke ga totalno odblokeraš gre šezmer 50 km/h?? Tko da če kdo kej we o tem motorju al pa ma izkušne z njim... Kakršne koli informacije so zaželjene  smile.gif

LP
[right][snapback]490277[/snapback][/right]

skuterist
Explic1t če te še zanima Katana in znaš nemško ti skopiram test iz nemške revije o skuterjih. Primerjali so ga še z dvema športnima skuterjema. Pošlji naslov.
LP
NexusFIGHT
Lej jst ti priporočam Speedfight 2-kico. Ker jst jo mam že skor 3 leta pa mi nikol nism mel tehničnih težav smile.gif
trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif
johan
Pa,da še vas jaz vprašam za nasvet.
Sem zasledil ,da so se pojavli na trgu dokaj ugodni skuterji(novi) KEEWAY FOCUS.A pozna kdo to zadevo?Se odločam za nakup!
MoNgL
To je kitajska roba. Ne priporočam razn če bi ga rd skos šraufu.
snookie
Za šraufat nebo kaj dosti, samo vprašanje je kak je z rezerbnimi deli, da ne omenjam dele za tuning:)...
italjet maniac
ja mozno je da bi tuning deli obstajali ce so masino prevzeli od kaksnega koncerna kot je yamaha al pa kaj takega drugace pa dvomim da bi blo kaj... ni nujno da je skuter slab ampak prevelikih upov si jaz nebi delal wink.gif
just4me
najprej lep pozdrav smile.gif ravnokar sem naredil izpit. ker nisem ravno pametnjakovič v tem poslu bi vprašal profije za mnenje trance_40_thumbup.gif ker nimam ravno na pretek denarja bi vas prosil kakšen nasvet.iščem skuterja do 300.000sit(po možnosti nov)gledal sem Zhongyu Zhongyu(sploh nevem prav napisat biggrin.gif )je dokaj poceni in zanima me vaše mnenje o njem(če ga imate smile.gif )lahko pa še kakšnega priporočite trance_33_sleep.gif rolleyes.gif
tnx trance_40_thumbup.gif
msjr
Če kupuješ nov skuter do 300.000 SIT maš še tele azijske variante:

- Keeway (poglej tukaj ali pa na www.keewaymotor.com)
Za te sem slišal, da imajo že ful dodatne opreme zraven.

- Hongyi Sprint (poglej tukaj)

Pa mislim da ma kymco tudi v ponudbi scooter pod 300.000. Aja, pa če imaš točno 300.000 SIT, kupi scooter do 270.000, tistih 30.000 v žepu bo še prav prišlo (registracija, dodatna ključavnica)

Takole bi rekel, skoči do prodajalca in si oglej skuter, pa povprašaj po garanciji, pa kje so URADNI serviserji (npr. če si iz MB ne boš hodil v LJ če je tam edini servis).

Drugače pa iz avtomobilskih izkušenj lahko povem, da imam Daewooja že pet let & nimam nobenih problemov z njim, čeprav so mi vsi govorili, pa ne kupit korejca, tko da je to po moje tudi stvar predsodkov. Priporočam tudi, da v ponudbi ne kupiš najcenejšega modela, ker zbijajo ceno na račun kakovosti.

Če pa ne zaupaš kitajcem & korejcem je ponudba rabljenih ogromna, pa če kupuješ rabljenega vzemi samo takega, ki ima VSE papirje.
just4me
hvala.bom pogledal
johan
Hm,a tu noben nima kewaja?Da bi malo več povedo o tem.Kvari se po moje ravno ne samo je pa res,da je vprašanje kako je potem z tuningom.
just4me
hmmm..malo sem gledal rabljene motorje in po ugodni ceni našel yamaho aeroy,letnik 98.samo ima 17000km..stane 140000 ali se splača??za nove pa gledam bol neznane firme(vsaj zame smile.gif )gledal sem KEEWAY,HONGY Sprint.a se splača in ali jih kdo ima da pove kako gre??
tnx
P.S za tuning pa te stvari mi ni tako pomembno tako da to ni problem
bassko
Pomoje se ti splača uzet yamaho, sej 17000 ni nevem kok kilometrov
Inspectah
jaz sem dal za aeroxa z 17000km 250k, tak da ce je lepo ohranjen se zelo splaca ce pa ni ohranjen pa se tudi splaca ker 140k je zelo malo za tak skuter
just4me
kaj pa spreedfight 2,letnik 2002 za 240000.
kakšna mnenja o njem??
bassko
QUOTE(just4me @ 10 Jul 2005 @ 09:27)
kaj pa spreedfight 2,letnik 2002 za 240000.
kakšna mnenja o njem??
[right][snapback]523258[/snapback][/right]

Kok km?
just4me
QUOTE(bassko @ 10 Jul 2005 @ 12:18)
Kok km?
[right][snapback]523303[/snapback][/right]

sem se pozanimal pa je že oddan trance_13_cry.gif nekako se mi dopade keeway blush.gif imajo
servis v sloveniji ter tudi precej rezervnih delov cool.gif
bassko
QUOTE(just4me @ 10 Jul 2005 @ 12:49)
sem se pozanimal pa je že oddan trance_13_cry.gif nekako se mi dopade keeway blush.gif imajo 
servis v sloveniji ter tudi precej rezervnih delov cool.gif
[right][snapback]523312[/snapback][/right]

Potem pa le v nakup trance_44_wink5.gif
just4me
QUOTE(bassko @ 10 Jul 2005 @ 14:58)
Potem pa le v nakup trance_44_wink5.gif
[right][snapback]523355[/snapback][/right]

sem mu že poslal email samo še ni oddpisal.bom kar yamaho aerox vzel samo moram še pogledat če gre smile.gif
just4me
QUOTE(just4me @ 10 Jul 2005 @ 19:09)
sem mu že poslal email samo še ni oddpisal.bom kar yamaho aerox vzel samo moram še pogledat če gre smile.gif
[right][snapback]523425[/snapback][/right]

mad.gif je že oddan ohmy.gif zdaj gledam piaggio nrg letnik 97.ima 14000 km.jo ima kdo??malo mi povejte ali se splača??cena je okrog 150000 blush.gif
bassko
nrg je kr luštn motorčk ja, če ma taprave kilometre se splača vzet sam mal še ceno zniži
SpEedEr
QUOTE(bassko @ 12 Jul 2005 @ 17:19)
nrg je kr luštn motorčk ja, če ma taprave kilometre se splača vzet sam mal še ceno zniži
[right][snapback]524777[/snapback][/right]

ka zdaj a naša scooter girl noče dat njenih slikc da jo mal vidmo trance_30_punk.gif trance_30_punk.gif
bassko
QUOTE(SpEedEr @ 23 Jul 2005 @ 22:11)
ka zdaj a naša scooter girl noče dat njenih slikc da jo mal vidmo trance_30_punk.gif  trance_30_punk.gif
[right][snapback]531467[/snapback][/right]

Sramežljiva je tongue.gif
manjak
Ne, samo boji se takih potrebnežev kot ste vi tongue.gif
bassko
QUOTE(manjak @ 25 Jul 2005 @ 11:20)
Ne, samo boji se takih potrebnežev kot ste vi tongue.gif
[right][snapback]531946[/snapback][/right]

Ti si pa angelček? tongue.gif
manjak
Ja, sej to se mi že na delč vid trance_17_emot-angel.gif Drgač slike bi pa res lahko gor dala trance_14_devil2.gif
Red Arrow
A ste že vidl novga runnerja? Hjo...jst sm ga dons komi vidu...ampak u sloveniji ga po mojm še ni...drgač je pa tak lepotec, taka makina... no, tko je Gilera izvedla udarec nazaj vsem tistim: Peugeot (Jet Force) , Yamaha (Aerox Replica), Aprilia (SR 50 Factory)...

Nova Runnerca zažiga, morm rečt, ful je luštn, pa tko dobro tipkovnco ma...nov izgled in funkcije so res zakon... trance_41_w00t2.gif trance_41_w00t2.gif trance_41_w00t2.gif

GILERA ROX! (PureJet) tongue.gif

Btm, pa tut DNA je nov...
Crownless
Grda maska SS.gif
dj_runner
števec podobn kot na DNA stara verzija oblika pa nič kaj nova. Žal so mimo vdarli z novo runnerco
JMatic
prevec je isti kot ksna aprilia. prjsnja je bla bolsa
Kontraband
Gilera kot gilera. Nič posebnega huh.gif Razen merilnikov, sam ni mi jasno kaj ti na skuterju rabi merilec obratov, pa potovalni računalnik eek.gif
I{3b@B
am.....sm u vlki dilemi kr nevem kir scooter bi meu sad.gif zdaj pa mi dajte komentare na nastete:
- sr 50r (2005)-pa ne factory
- derbi gp1
- speedfight 2 WRC 307(v cem je bolsi od normalnega LC???)
- nrg mc3
- jet force

kaj je pohvalno kej vas moti..........use povejte smile.gif

worship.gif worship.gif worship.gif worship.gif
slovenc46
a niam nova runerca mal vecjih peciklov al se sam motm trance_19_hmm.gif
Kontraband
QUOTE(I{3b@B @ 9 Aug 2005 @ 00:17)
am.....sm u vlki dilemi kr nevem kir scooter bi meu sad.gif  zdaj pa mi dajte komentare na nastete:
  - sr 50r (2005)-pa ne factory
  - derbi gp1
  - speedfight 2 WRC 307(v cem je bolsi od normalnega LC???)
  - nrg mc3
  - jet force

kaj je pohvalno kej vas moti..........use povejte smile.gif

worship.gif  worship.gif  worship.gif  worship.gif
[right][snapback]540561[/snapback][/right]

Speedfight wrc se razlikuje od navadnega LC-ja samo v barvi in par lepotih dodatkih.
Če bi se odločal med temi se bi odloču za DERBI GP1 al pa Peugeot JET FORCE.
dj_runner
NRG mc3 al pa derbija samo raje NRG ker mi je lepši biggrin.gif
jetman
aprilia SR 50R

derbi GP1

piaggio NRG MC3
I{3b@B
jah, glede jet forca je babe tak da se zlo kvari......tak da sm u dvomih dry.gif

mam se eno vprasanje.........a je res da runerca, nrg pa sr50(use 2005) da majo iste masine????? trance_11_confused.gif
I{3b@B
pa WRC ni isti od LC kr ma miselinke trance_40_thumbup.gif pa tud bol cool zgleja tongue.gif
mau mi razlozte kir se dost kvari, kako je vzmetenje na njih, bremze, pospeski, k. hitrost trance_19_hmm.gif (pr onih useh kar sm jih prej nasteu) worship.gif
To je "lo-fi" verzija foruma. če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimokliknite tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.