Pomoč - Iskalnik - Člani - Koledar
Polna različica: Tema za nabijanje glede izbire skuterja/mopeda
motosvet.com forum > Skuterji in mopedi > Skuterji in mopedi - splošno
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
BosTa_
že spet ta SYM trance_21_laughing1.gif
SiMoN`
SYM & marko hadner & meljski hrib= počasna vožnja kot polž trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif Samo če gledam te raje dam nekje 70k več pa si kupim takšni skuter ko ga imam(Malaguti Phantom f12 AC) pa mi je dosti lepši, italjanski, deli so & servis, za sym-e pa nevem trance_19_hmm.gif smile.gif
_Roba_
QUOTE(SiMoN` @ 10 Oct 2004 @ 19:48)
SYM & marko hadner & meljski hrib= počasna vožnja kot polž trance_21_laughing1.gif  trance_21_laughing1.gif 

Ce je bila to polzja voznja nevem no... biggrin.gif
Scooter_girl:)
Zelo mi je pri srcu Yamaha Aerox. vendar si bom scooterje pobližje pogledala in preštudirala šele, ko bomo kaj zavili v Ljubljano... blink.gif

Čaw
SiMoN`
Kupi Yamaho je zelo vredu smile.gif _Roba_ ti veš sploh kdo je marko hadner biggrin.gif trance_21_laughing1.gif pa tam nad celestrino je kar fajn breg smile.gif
_Roba_
QUOTE(Scooter_girl:) @ 10 Oct 2004 @ 20:13)
Zelo mi je pri srcu Yamaha Aerox. vendar si bom scooterje pobližje pogledala in preštudirala šele, ko bomo kaj zavili v Ljubljano...  blink.gif 
Čaw
[right][snapback]392582[/snapback][/right]

Vidis ce bi bila z MB bi prisla na miting in bi lahko vse skuterje stestirala in se odlocila za pravega.
_Roba_
QUOTE(SiMoN` @ 10 Oct 2004 @ 20:29)
_Roba_ ti veš sploh kdo je marko hadner biggrin.gif  trance_21_laughing1.gif  pa tam nad celestrino je kar fajn breg smile.gif
[right][snapback]392597[/snapback][/right]

Ja v flokijevi kategoriji je oz. mislim da je se njegov bogdan se malo vecji trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif

trance_28_offtopic.gif trance_28_offtopic.gif
M|t3k
Rajši v kam drugam na meeting, ker v MB bi težko našla kirga še originalnega smile.gif

Pol se bi pa v eno barvno shemo in nalepke zaljubla, pol bi pa ugotovila, da tak sploh ne obstaja tongue.gif
SiMoN`
_Roba_ prav mas se v vecji kategoriji je ko floki trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif Scooter_girl:) te pa poročaj ko boš prišla iz LJ smile.gif
_Roba_
QUOTE(M|t3k @ 10 Oct 2004 @ 23:24)
Rajši v kam drugam na meeting, ker v MB bi težko našla kirga še originalnega smile.gif

Pol se bi pa v eno barvno shemo in nalepke zaljubla, pol bi pa ugotovila, da tak sploh ne obstaja tongue.gif
[right][snapback]392683[/snapback][/right]

Ja pa treba jo za tuning navdusit biggrin.gif
bassko
Ja pa treba jo za tuning navdusit  biggrin.gif

kva boste vi iz ne nardil se bo pa njen fotr enak u trgovino zapelu bo pa zaribu k ga bo pulu lol!
SiMoN`
Eh to bo tak šlo da ko bo foter doma spelo ga bo nazaj dol vrglo, tak da do trgovine sploh nebo prišo trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif
_Roba_
Bo pac gus ribno pa bo replica prisla pa bo se hitrejsa smile.gif
SiMoN`
Pa bo se to ribnilo, se vec moznosti smile.gif , pol pa bo prisla krepko čež 500k, ker če že skutera gleda za bol ugodno ceno, te nevem ce bo tolko vlagala v tunning ko ti _Roba_ smile.gif
trance_11_confused.gif trance_28_offtopic.gif trance_28_offtopic.gif trance_28_offtopic.gif trance_11_confused.gif

Ja, bom poročala ko pridemo iz Ljubljane. Samo sploh ne vem, kdaj bomo šli... trance_16_dozingoff.gif tongue.gif
Sedaj ko je znižanje pa je yamaha Aeroxsamo še rumene barve in stane 470.000 SIT ali replica Rossi 500.000 SIT.

Lp
igralec
A ima kdo kako slikco te Rossi replice? smile.gif
M|t3k
user posted image

smile.gif
_Roba_
In se plinski armotizer ima wink.gif
bassko
lepa je lepa ej scooter girl dobr si se odločila!¨

trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif
Robtech
pol pa lepo še eno mhr team replico not pa bo smile.gif
Zmenila sem se, da mi pošljejo po pošti katalog, pa še tam pregledam scooter-je. smile.gif wink.gif smile.gif
SiMoN`
mhr replica je malo premočno skoraj za njo smile.gif , mislim vsaj. Kakšen športni izpuh pa bo to to smile.gif
mc m
men pa je ta rossi replica wacko.gif aerox je taprava odločitev,sm ta barvna kombinacija grrr.gif
Robtech
kot da je bil aerox kdaj lep ? tongue.gif
mjemec
Hehe ne sej sama oblika je še kar pa tud barve niso slabe. Sam tist GOOOO!!!! napis me mot. Tko zgled k bi sam gor nalimu. Nevem no vsak ma svoj okus trance_19_hmm.gif
Kremšnitar
Pa tista teh doctor nalepka je taka ko iz kinder jajcka trance_21_laughing1.gif
SiMoN`
Meni je najlepši modro-črni, samo to je tvoja odločitev, kakšen ti je všeč, glede skutera pa si se vredu odločila smile.gif
Zok
kak tuning, punca je zacetnica, gre za njen prvi motor, vi bi ji pa ze kr MHR dal v roke!! blink.gif
dj_runner
jah treba hitro zacet trance_40_thumbup.gif
Zok
in hitro koncat - vecina zacetnic se popolnoma originalnega skuterja ne obvlada, zaj pa daj eno tako na zadevo s 13imi konji, da se razmaze ob prvi kriticni situaciji! wacko.gif
denZ
QUOTE(Zok @ 13 Oct 2004 @ 14:42)
vecina zacetnic se popolnoma originalnega skuterja ne obvlada
[right][snapback]393960[/snapback][/right]

čista resnica...ene so leve tak na skuterju da adijo..
dj_runner
ja se je hec to biggrin.gif ja se moski zacetniki tudi niso glih majstri poznam dosti takih ko so naredli vec ko 10k km pa se zdaj en znajo vozit prav mad.gif
SiMoN`
Nekaj punc res ne zna obvladat skuterja, so malo "prešvoh" biggrin.gif , pa še vozijo se tak koda so glavne trance_16_dozingoff.gif ene vsaj.
M|t3k
Samo ene punce, pa prek rondoja polagajo, da iskre letijo... smile.gif

PS: Samo kupi si ti integralno čelado, ne ono odprto, kar je ženska navada, ker čeljusti, nosa in čela ne ščiti popolnoma nič.
bassko
PS: Samo kupi si ti integralno čelado, ne ono odprto, kar je ženska navada, ker čeljusti, nosa in čela ne ščiti popolnoma nič.

se strinjam pa tut mislm da so ene odprte celo drazje kot integralke!
Ciko
pa da ne omenjam kake probleme z čeljustmi+zobi maš ko si starejši če se voziš po malo bolj hladnem
SiMoN`
Pa v oči te zelo napiha, sploh če nimaš kakšnih očal, ma moj oče, pa se nikoli ne vozim z njo, in še ob kakšni nesreči(bog ne daj) se dosti bol poškoduješ, ker sploh nimaš obraza zaščitenega trance_39_thumbdown.gif
bassko
pa se oci se ti bojo tok solzile da ne bos nc vidla!
Sh0Ck_eR
si dobila skuter ?
Zok
moj bratranec si je spodnjo celjust zdrobil, ko ga je z avtomatikom in jet celado (vse street legal!) razmetalo po robniku.. blink.gif ...integralka über alles! wink.gif
Upss...sem pozabila povedat. Ja sem dobila scooter-v začetku novembra in čelado. trance_40_thumbup.gif
Sh0Ck_eR
aerox ?
QUOTE(Sh0Ck_eR @ 21 Nov 2004 @ 15:26)
aerox ?
[right][snapback]400535[/snapback][/right]

Yamaha Aerox Replica Rossi
_Roba_
QUOTE(Scooter_girl:) @ 21 Nov 2004 @ 21:24)
Yamaha Aerox Replica Rossi
[right][snapback]400625[/snapback][/right]

Slike? biggrin.gif
1...

user posted image
2)

user posted image
3)

user posted image
BosTa_
ja sej je lepi.

trance_28_offtopic.gif _Roba_ to ma Klemen zaj trance_28_offtopic.gif
Sh0Ck_eR
skuter zgleda v dobrem stanju ......motita me dve nalepki ob lučeh ....tisti barvni .....ki sploh ne pašeta skupaj
_Roba_
Em...eno sliko se ko si ti gor biggrin.gif
To je "lo-fi" verzija foruma. če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimokliknite tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.