Pomoč - Iskalnik - Člani - Koledar
Polna različica: PUSTNO forumsko srečanje
motosvet.com forum > motosvet.com > motosvet.com zadeve
Strani: 1, 2
Manu
Sam informativno odpiram temo, da bi malo premleli skupaj.... smile.gif

V kaj se bo kdo naštimal? trance_19_hmm.gif

A bi imeli tematsko pustno srečanje ( npr. - vsi bi bili Indijanci trance_01_afro.gif )

A bi krofe kar sami pekli.... wacko.gif

No ja, pa en par takih malenkosti še.... trance_32_shutup.gif
bubamara
a nisi bila ti že ta vikend maškara trance_11_confused.gif trance_19_hmm.gif trance_17_emot-angel.gif ...se neki okrog govori... grim.gif

004.gif
hotschko
PFS bo ... kdaj in kje pa še ne vemo ... pustimo se presenetiti ... smile.gif in seveda ...

... pridem ...
Teya
PFS bo, kolikor jaz vem, en teden za pustom...
Torej je zdaj vprašanje - kdaj pa je pust?

Se mi zelo dopade Manuelin predlog o tematskem maskiranju... trance_40_thumbup.gif

lp,
Teya
Noise
Seveda bo, še kak dan potrpite da vse do konca zorganiziramo, potem pa objavimo vse info.

Kar se tiče tematskega maskiranja je pa kul. En dober predlog že imamo --- "Back to the Sixties and Seventies" ...

no ja, bil je tudi predlog da se zamaskiramo v motoriste, samo to ni preveč kul, ker bi potem vsak vsakega prepoznal (ali bi ga prepoznal celo _prej_ kot sicer trance_21_laughing1.gif )

Zadeva bo 28.2., en teden za pustno soboto, za ostale info pa še malo potrpljenja please... smile.gif
Brrrm
Jaz sem tudi za indijance.
Že dolgo nisem bil indijanec.
Pa še "in" je vse skupaj dandanes (preganjanje manjšin pressss).
smile.gif
SiR
jaz bom teklc marmelane pojedu pa bom krof (al pa mesni krof ) biggrin.gif
vragica
QUOTE (SymRu @ 23 Jan 2004 @ 09:15)
jaz bom teklc marmelane pojedu pa bom krof (al pa mesni krof ) biggrin.gif

Sym... glede na to, da si zadevo štartal že na NFS, ti predlagam, da se napokaš pudinga in boš princes krof... BIG PRINCES KROF... trance_44_wink5.gif ... (smetano si pa že pojedel)
stigmata
Jaz ne znam bit indijanec trance_13_cry.gif
Manu
QUOTE (stigmata @ 23 Jan 2004 @ 10:25)
Jaz ne znam bit indijanec trance_13_cry.gif

trance_36_spor.gif Ma nehi cvilt, no..... te indijance sem kar tako ven vrgla.... biggrin.gif

Zarad mene smo lahko tut marjetice. cool.gif
Al pa hot dogi. ph34r.gif

p.s.
Mi je pa Noisiev predlog trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif

OTROCI CVETJA!!!!....

Oblekce z rožcami, čevlji al pa škornji z debelimi podplati, hlače na zvonc, rožaste srajce z dolgimi in tankimi kraglci, fantje z zalizci in velikimi sončnimi očali, dobra stara glasba trance_15_dj.gif in seveda obvezni trance_35_smoke.gif ........

trance_30_punk.gif trance_40_thumbup.gif
Noise
QUOTE (Manuela @ 23 Jan 2004 @ 09:34)
p.s.
Mi je pa Noisiev predlog  trance_40_thumbup.gif  trance_40_thumbup.gif  trance_40_thumbup.gif

OTROCI CVETJA!!!!....

Oblekce z rožcami, čevlji al pa škornji z debelimi podplati, hlače na zvonc, rožaste srajce z dolgimi in tankimi kraglci, fantje z zalizci in velikimi sončnimi očali, dobra stara glasba  trance_15_dj.gif  in seveda  obvezni trance_35_smoke.gif ........

Meni tudi ja... drugače je to Tadejev predlog (copyright) trance_17_emot-angel.gif

Fajn je, ker je v bistvu ful stvari v katere se lahk našemiš če je tema 60's in 70's ...

Od otrok cvetja do "resnih" ljudi v "tistih" "poslovnih" oblekah, pa nudisti so bili popularni trance_14_devil2.gif ...
da dogajanja trance_41_w00t2.gif trance_41_w00t2.gif sploh ne omenjam - "tista" muzika (poleg ostalega ehehe), pa orgije in trance_35_smoke.gif itd... trance_30_punk.gif trance_30_punk.gif

A potem smo zmenjeni? trance_41_w00t2.gif
Manu
Valda!!!!

trance_41_w00t2.gif trance_41_w00t2.gif trance_41_w00t2.gif
alena_bmw
QUOTE (Noise Data @ 23 Jan 2004 @ 10:38)

A potem smo zmenjeni? trance_41_w00t2.gif

Let's go back in time!!!! trance_30_punk.gif trance_40_thumbup.gif trance_41_w00t2.gif

lp alena
Anubis
Kul ideja...dvakrat se mi je pripetil tak tematski žur (60'&70') in moram rečt da je finale pristal (zopet) v rubriki "wtf, kaj že, hmm...kva to?" smile.gif Super...

We're all hippies smile.gif (niggers hotschko? zakaj že? ) smile.gif
klimbra
In kdaj naj bi se to dogajal??????????????????

Podpiram idejo,SYM - princes krofek.......ga bo za vse zadost,pa še sam se bo pripaljal,ne bo treba naročat prevoza,izdelave......itd.Naravnost genialna ideja!!!!!!!!!!!!!!!Predvsem pa v današnjih časih recesije VARČNA!!!!! trance_14_devil2.gif

BTW.........prijavljam dva komada indijancev,kavbijev,marjetic,nimfomank,nudistov.........
kekec III
...pridem...
Manu
QUOTE (kekec III @ 23 Jan 2004 @ 12:10)
...pridem...

Ma ne...... blink.gif (upamdazVijolcopress)

004.gif

trance_22_loveys.gif trance_24_music.gif trance_35_smoke.gif trance_42_walkman.gif trance_43_wavetowel2.gif
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

SS.gif
PERVY
OK 60' velja ampak prenočišče prosim če bom obležal pod opojnimi substancami pa da bo prostor za orgije trance_30_punk.gif
Rude Boy
jep, torej ena prava komuna in vse kar sodi zraven ! (glej Pervyev tekst) trance_30_punk.gif
fifty
HOOOČEM 60-ta!

trance_11_confused.gif A bom lahko tiho v kotu preigraval Dylana, Birdse, Doorse... ph34r.gif Tut z orglicam (ki mi jih je prnesla Saška wink.gif )
.T.
V šesdesetih so bila moderna ZELO krata MINIKRILCA!

Tadej
Manu
QUOTE (Tadej @ 23 Jan 2004 @ 14:13)
V šesdesetih so bila moderna ZELO krata MINIKRILCA!

Tadej

Ampak si nobena ni depilirala nog, pod pazduho, niti MUCE, ker je bilo moderno samo tisto, kar je bilo NARAVNO.... smile.gif biggrin.gif tongue.gif
Sam dePihlja
...in svobodna ljubezen wub.gif tongue.gif
Brrrm
V prvi polovici šestdesetih se je še držal prvobitni rock 'n' roll,
v drugi polovici šestdesetih so bili glavni otroci cvetja,
v prvi polovici sedemdesetih je cvetel disco
in v drugi polovici sedemdesetih je norel punk.
Nerodno je le to, da sem vse cote iz tistih obdobij že zdavnaj zadegal stran. biggrin.gif
PERVY
QUOTE (Brrrm @ 23 Jan 2004 @ 13:20)
Nerodno je le to, da sem vse cote iz tistih obdobij že zdavnaj zadegal stran. biggrin.gif

pa bi ti bile še prav? trance_14_devil2.gif
Kaiser
QUOTE (Manuela @ 23 Jan 2004 @ 13:15)
Ampak si nobena ni depilirala nog, pod pazduho, niti MUCE, ker je bilo moderno samo tisto, kar je bilo NARAVNO.... smile.gif biggrin.gif tongue.gif

Tadej bi zihr trpel v 60 letih... trance_14_devil2.gif trance_21_laughing1.gif
.T.
QUOTE (Manuela @ 23 Jan 2004 @ 14:15)
Ampak si nobena ni depilirala niti MUCE,

SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif SS.gif

Tadej
Brrrm
QUOTE (PERVY @ 23 Jan 2004 @ 13:23)
pa bi ti bile še prav? trance_14_devil2.gif

Tudi to bi bilo nerodno. Celo zelo. trance_14_devil2.gif trance_25_naughty.gif

Nekje v omari je zaostal jeans jacket, ki sem ga nosil tam v drugi polovici sedemdesetih.
Niti roke niso šle v rokave, kaj šele cunja name. trance_32_shutup.gif
PERVY
QUOTE (Manuela @ 23 Jan 2004 @ 13:15)

torej punce hitro puščat začet, da bo do PFS vse v "stilu". trance_21_laughing1.gif

VAU, kosmate pazduhe, mmmmmmm res pravi turn on trance_32_shutup.gif trance_41_w00t2.gif
.T.
Pa de ne bo katera tangic oblkekla! PREPOVEDANO!

.T.
Predlog kako se obleči za PFS:
.T.
Pa na muzko ne smemo pozabiti, da bo vse v stilu!
- Joan Baez
- Janis Joplin
- The Who
- Jimi Hendrix
- Blood, Sweat, and Tears
- .........................
bubamara
QUOTE (Kaiser @ 23 Jan 2004 @ 13:31)
Tadej bi zihr trpel v 60 letih... trance_14_devil2.gif  trance_21_laughing1.gif

...sej lahko predstavlja novo modo...pa brije muce na PFS... grim.gif trance_41_w00t2.gif
.T.
QUOTE (Noise Data @ 23 Jan 2004 @ 10:38)
pa nudisti so bili popularni

Jaaaaa! Od pol noči se gremo nudiste. Npr. takole (upam, da so frizurce avtentične tistim iz šesdesetih):
Manu
A bojo tut stranišča pa tuši pa ležišča za fantke pa za punčke na istem mestu?
trance_17_emot-angel.gif

Ta šestdeseta me začenjajo mal begat.... trance_11_confused.gif
Noise
Kje se bo dogajalo, prijave itd.. bomo sporočili in začeli pobirati v dnevu, dveh, treh... skratka, do naslednjega tedna (to: uzzy, sre: olp) bodo znane vse podrobnosti. Datum pa je seveda 28.2.2004!
motoristek
QUOTE (Manuela @ 23 Jan 2004 @ 15:01)
A bojo tut stranišča pa tuši pa ležišča za fantke pa za punčke na istem mestu?
trance_17_emot-angel.gif

Ta šestdeseta me začenjajo mal begat.... trance_11_confused.gif

Po dvanajstih skalpiranje.Ha,Ha
LuCy
QUOTE (Manuela @ 23 Jan 2004 @ 14:15)
Ampak si nobena ni depilirala nog, pod pazduho,  niti MUCE, ker je bilo moderno samo tisto, kar je bilo NARAVNO.... smile.gif  biggrin.gif  tongue.gif

Hihihihihihahahahahahhehehehehe trance_40_thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Boooogi Tadej trance_13_cry.gif
Diablo
MOGOČEEEEEEEEEEEEEEEE celo pridem malce pogledat kako se kaj imaste trance_01_afro.gif trance_40_thumbup.gif

Ajde ciao trance_01_afro.gif
stigmata
Sem mislila bit za pusta Elvis pa mislim da so ga takrat že Doorsi povozli trance_13_cry.gif
Alla
Jaz sem tud hotla bit neki drujga.....in tud bom!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Alla cool.gif
stigmata
A pol bova špilferderberki? biggrin.gif trance_14_devil2.gif biggrin.gif
Thundercat
tudi letos se bom našemil v nevidnega človeka...pridem zagotovo.... trance_44_wink5.gif
Alla
QUOTE (stigmata @ 23 Jan 2004 @ 22:38)
A pol bova špilferderberki? biggrin.gif trance_14_devil2.gif biggrin.gif

Kot ponavadi..... grim.gif trance_44_wink5.gif cool.gif

Alla cool.gif
alena_bmw
Jaz bom pa mojo masko samo letnici priredila... pa je.. trance_44_wink5.gif biggrin.gif

lp alena
stigmata
QUOTE (Alla @ 23 Jan 2004 @ 23:24)
Kot ponavadi..... grim.gif trance_44_wink5.gif cool.gif

Alla cool.gif

Ne vem če si upam unsure.gif
PERVY
QUOTE (Alla @ 23 Jan 2004 @ 21:46)
Jaz sem tud hotla bit neki drujga.....in tud bom!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Alla cool.gif

samo da boš kosmata! vse ostalo je po domišliji. trance_14_devil2.gif trance_21_laughing1.gif
Alla
QUOTE (PERVY @ 24 Jan 2004 @ 10:06)
samo da boš kosmata! vse ostalo je po domišliji. trance_14_devil2.gif trance_21_laughing1.gif

Kosmata pa bom, to pa obljubim...... laugh.gif laugh.gif cool.gif

Alla cool.gif
klimbra
QUOTE (Alla @ 24 Jan 2004 @ 12:56)
Kosmata pa bom, to pa obljubim...... laugh.gif laugh.gif cool.gif

Alla cool.gif

Po lastni želji(zima,mraz....itd) al tuki kej druzga udzd tiči?? trance_19_hmm.gif trance_19_hmm.gif trance_19_hmm.gif trance_14_devil2.gif
Noise
QUOTE (alena_bmw @ 24 Jan 2004 @ 01:04)
Jaz bom pa mojo masko samo letnici priredila... pa je.. trance_44_wink5.gif biggrin.gif

lp alena

Pa da ne boš spet TIP, ker ti ama čisto nič ne paše.. SS.gif
To je "lo-fi" verzija foruma. če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimokliknite tukaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.