Pomoč - Iskalnik - Člani - Koledar
Polna različica: Legendarni športni avtomobili
motosvet.com forum > Ostalo > Avtomobilizem
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6
kristian
user posted image

Evo tule je moja legenda. Avto po katerem se še danes lahko merijo športni avtomovili. BTW to ja 13 let star avto. V živo zgleda paše 100x hujš. Ko bom velik.

V 3 prestavi pro 160 km/h obrne zadnje gume v prazno (recept za vse tiske ki ga imate pa še niste probal).

1. Daš v 3 pri 160 na uro
2. Z levo nogo stisneš na rahlo zavoro in istočasno stisneš polni plin
3.
gebre
In kaj je to zaen avto???
kađiva
A to je Jaguar ane trance_11_confused.gif trance_19_hmm.gif
XJ220 al kva je že oznaka trance_19_hmm.gif
kristian
Bom popravu objavo in poglej ker mi je krešnu PC
kristian
Ja gre za Jaguar XJ 220! Objave ne morem več uredit zato bom z navodili nadaljeval tukajle.

V 3 prestavi pro 160 km/h obrne zadnje gume v prazno (recept za vse tiske ki ga imate pa še niste probal).

1. Daš v 3 pri 160 na uro
2. Z levo nogo stisneš na rahlo zavoro in istočasno stisneš polni plin
3. Počakaš nekaj trenutkov in opazuješ kazalce tlaka turbopolnilnika - držiš avto skozi na 160 km/h
4. Ko kazalce zabije do konca samo spustiš zavoro in katapul (pri 160 kmh pustiš ene 50m- 80m špur na asfaltu).

trance_30_punk.gif trance_30_punk.gif trance_30_punk.gif trance_30_punk.gif trance_30_punk.gif trance_30_punk.gif

kristian
user posted image

It kicks ass!
bassko
da se jst eno legendo prlimam!!!!!!!!!!!!!!!
Fabo
Jest vem za mustanga ki pociva nekje na dezju z odstaufanim air flowom za turbino iz katerega raste trava. Ampak avto je se precej dobro ohranjen je crne barve noter oblazinjen z rdecim usnjem trance_40_thumbup.gif ....hmmm prec bi ga kupu ko bi bil mal starejsi trance_19_hmm.gif
kađiva
QUOTE (Demolitionman @ 7 Sep 2004 @ 21:35)
Jest vem za mustanga ki pociva nekje na dezju z odstaufanim air flowom za turbino iz katerega raste trava. Ampak avto je se precej dobro ohranjen je crne barve noter oblazinjen z rdecim usnjem trance_40_thumbup.gif ....hmmm prec bi ga kupu ko bi bil mal starejsi trance_19_hmm.gif

Dej mal bolj točen povej za kakšen avto gre smile.gif

Lahko mi tud na PM poveš podrobnosti rolleyes.gif smile.gif
SiMoN`
lancia integrale, subaru impeza sti, ceprav pa ni legendarni mi je the best citroen saxo vts biggrin.gif
kristian
Lancia integrale in subaru Impreza ravno ne spada med legendarne avtomobile in tudi ne med športne avtomobile. Lancia je imela svojo legendo s Stratos, ki danes dosega astronomske cene na trgu (ca. 100.000 EUR za cestne verzije, za dirkalne pa tudi do 400.000 EUR). Subaru pa žal še ni uspel naredit legende.
Shargo
Se ena legenda, Roadster V8, 5.0, 340 PS, pa tudi pri nas se kaksnega sreca, bojda jih je z V8 samo 8 v Sloveniji (tko pravijo na AC) tongue.gif
kađiva
evo jo legendo trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_01_afro.gif
viggen
Lamborghini Miura. Legenda. Prečno (!) postavljen V12.

LP! trance_14_devil2.gif
suzuki
Hola!

glih 14 dni nazaj, Col de l'Isoar, IMHO najlepši avto vseh časov wub.gif
MK-R1
For ever!

nekdo
bugatti eb110

user posted image
RHonda
Meni pa so legende lamborghini countach in ferrari 348. Sploh pa vizualno wub.gif
Provokator
QUOTE(SymRu @ 27 Jun 2003 @ 14:47)
Leteča krsta je beseda, s katero navadni civilisti označujejo lahke in hitre avtomobile... ...
[right][snapback]175943[/snapback][/right]

S tem imenom je moj foter imenoval ZASTAVO kombi. Kakšna je bila originalna oznaka modela ne vem, bile pa so male, brez kljuna, ravna šipa, lahka, ponavadi rdeče barve.....

QUOTE(viggen @ 13 Jul 2005 @ 09:16)
Lamborghini Miura. Legenda. Prečno (!) postavljen V12.

LP!  trance_14_devil2.gif
[right][snapback]525178[/snapback][/right]

Ko sem se počasi prebijal skozi vse tele avtomobile (ki so mimogrede res pravi športniki), sem se najkasneje na peti strani vprašal kaj pa Lamborgini??

In končno.
Sicer pa naj bi MIURA bil prvi pravi superšportnik z takrat (mislim, da v sredini 70-tih let) neverjetnih 500 KM!!

Pa tudi Diabla ne smemo pozabiti.
Pa če smo že pri pri Italijanih Maserati tudi ni bil še noben omenjen.

Sicer pa sem kot otrok sanjal o kakem Fordu Capriju (kupe, ampak ne vem če je bil posebno športni, všeč pa mi je bil vseeno), pa Opel Monza, Audi coupe quattro, Ford Sierra Cosworth 4x4, Renault ALPINE, pa Renault Fuego, pa ne smemo pozabiti na Opel Manto, ki so jo v Nemčiji imenovali "Murer Porsche" - Porsche za zidarje......

Pa seveda Golf GTI (tisti čisto taprvi......wink.gif

pa dovolj nakladanja.....
ker jih je še in še....
Grilzz
Miura je imela na začetku "le" 350KM, več kot 400 pa se mi zdi da jih serijsko ni videla.
Grilzz
Alfa romeo 33 stradale.
2.0, V8, 230KM

user posted image
GrCaR
legendarni avto: citroen XM 3.0 šlo k burja, pa tut mitsubishi DODGE 3.0
viggen
.....no, naslednik Miure, še bolj slavni Lamborghini....... biggrin.gif

LP
seby
Renault 5 GT Turbo
Mte :)
najlepsa avta (usaj zame)

[attachmentid=46337]

[attachmentid=46338]

Porsche Carrera GT

Mte :)
[attachmentid=46339]

se ena fotka...

no tadrug favorit je pa Nissan Skyline

[attachmentid=46340]

[attachmentid=46341]
Toncek
QUOTE(Killroy @ 12 Jul 2003 @ 11:19)
To nm je pravu bivši prfoks za zgodlo v OŠ.On ga je tud kupu,pa je pol razlagov,kuko je šu u Zagreb,pa sta z prodajalcem glihala za tisto kripo(oziroma je blo tko:pred prodajalno se je zgnetla truma ljudi,pol pa,k so se vrata odprla,je tisti,k je prej pršu do avta,postal ponosni lastnik  smile.gif  ) O samem avtu je pa reku,da je bil bencinski tank preblizu motorju,pa še švoh konstrukcije,zato je tolk folka zgorel,k so se zaletel.On je pa tkrt dal eno vrečo peska med tank pa motor,tok da se je mal bl varnga počutu....  rolleyes.gif Žal pa ni povedal,kateri avto je to bil.
Lp
[right][snapback]182136[/snapback][/right]

Mislim da je bil ta problem pri NSU Prinz-u, trance_19_hmm.gif vem, da so nekatere bolj racing izvedbe bile prelahke in rezervoar za bencin se je hitro vnel pri karanbolu.

LP
Toncek
trco
QUOTE(Toncek @ 16 Aug 2005 @ 08:03)
Mislim da je bil ta problem pri NSU Prinz-u, trance_19_hmm.gif  vem, da so nekatere bolj racing izvedbe bile prelahke in rezervoar za bencin se je hitro vnel pri karanbolu.

LP
Toncek
[right][snapback]544650[/snapback][/right]

NE PRI PRINCU 1000 TT JE BIL PROBLEM KER SO SE TOPILE CEVKE ZA BENZ JE BIL ZRAČNO HLAJEN IN JE BILO PREVROČE, SI DAL OKOL MAL AZBESTA IZOLACIJE IN JE BILO UREDU ....DRUGAČE JE PA ES BILA TRUGA
.T.
Prvi M3 wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Zdrawc
definitivno trance_40_thumbup.gif

Provokator
QUOTE(Grilzz @ 13 Jul 2005 @ 19:30)
Miura je imela na začetku "le" 350KM, več kot 400 pa se mi zdi da jih serijsko ni videla.
[right][snapback]525573[/snapback][/right]

Ja, maš res, jih je imela 350, potem na koncu pa je bil model s 385.

Tisti s 500 konji je bil diablo.
Grd ko pes, ampak se mi tudi dopade ko pes trance_11_confused.gif .......
gizmOkak
QUOTE(Zdrawc @ 16 Aug 2005 @ 15:59)
definitivno  trance_40_thumbup.gif
[right][snapback]545038[/snapback][/right]

se strinjam grim.gif
trco
QUOTE(Zdrawc @ 16 Aug 2005 @ 14:59)
definitivno  trance_40_thumbup.gif
[right][snapback]545038[/snapback][/right]

se podpišem (4letasemjošrafalporellyjihpess) worship.gif worship.gif worship.gif
Grilzz
QUOTE(trco @ 18 Aug 2005 @ 11:21)
se podpišem (4letasemjošrafalporellyjihpess) worship.gif  worship.gif  worship.gif
[right][snapback]546172[/snapback][/right]

Tale je pa malenkost navita:

Integrale
dj_runner
Ce ste neke legendarne avte omenjali kaj pa: Citroen AMI Citroen 2CV Citreon DS trance_11_confused.gif trance_11_confused.gif
Grilzz
QUOTE(dj_runner @ 21 Aug 2005 @ 00:01)
Ce ste neke legendarne avte omenjali kaj pa: Citroen AMI Citroen 2CV Citreon DS trance_11_confused.gif  trance_11_confused.gif
[right][snapback]547553[/snapback][/right]

Gre se o legendarnih športnih avtomobilih.

Citroen SM
user posted image

2.6
V6
170KM
220km/h

V sodelovanju z maseratijem.
dj_runner
NSU prinz pa res bil športni avto ja biggrin.gif biggrin.gif
trco
QUOTE(dj_runner @ 21 Aug 2005 @ 11:50)
NSU prinz pa res bil športni avto ja biggrin.gif  biggrin.gif
[right][snapback]547670[/snapback][/right]

NSU 100 TT

# Moottori Rivi 4 OHC
# Kuutiotilavuus 996 cm3
# Hevosvoimat 70 hv/6150 RPM
# Huippunopeus 160 km/h
# Kiihtyvyys 11,2 sek/100 km/h
# Vääntö: 8,8 kp/2500 RPM
# Mitat: l=3793 w=1490 h=1364 Paino:700 kg

kaj pa zdej misliš
trco
ali pa ro80 mu ni blo para niti abhart ni pomagal če si se mu postavil ob bok na kakem semaforju

http://www.philseed.com/nsuro80.html
trco
ŠE TOLE O RO 80

The elegant limousine with an aggressive screen gave NSU 'the advance through technology'. The twin-rotor Wankel engine with 115 horse power, the top speed of 180 kilometres per hour, the shapes of the bodywork, the front-wheel drive and semi-automatic transmission took the company years ahead of its competition. However, problems showed up and, eventually, the flagship let its captain down.
trco
JA BREZ TEGA PA NI ŽIVLJENJA trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif
dj_runner
Se Ami je tudi mel sportno verzijo M35 wainklov motor. Za prinza pa nisem vedo da je mel tako moč.trance_40_thumbup.gif trance_40_thumbup.gif Kaj pa glede vodljivosti so kaj naredili al še vedno bil ko gliser? trance_11_confused.gif
trco
QUOTE(dj_runner @ 21 Aug 2005 @ 15:06)
Se Ami je tudi mel sportno verzijo M35 wainklov motor. Za prinza pa nisem vedo da je mel tako moč.trance_40_thumbup.gif  trance_40_thumbup.gif  Kaj pa glede vodljivosti so kaj naredili al še vedno bil ko gliser?  trance_11_confused.gif
[right][snapback]547746[/snapback][/right]

GLISER JE BIL SAMO NSU 1200 SARAJEVSKI IN JE BIL DVIGNJEN KER SO GA NARDIL ZA BALKANSKE CESTE, SI PA DAL SPREDAJ DVA ŽAKLA CEMENTA PA JE BLO OK JA RES JE BIL GLISER biggrin.gif

OSTALI SO BILI PA ČISTO RAVNI KOT MORA AVTO BITI SPLOH TT IN TTS
DDEAN1
Čez ''katrco'' ga ni. (RENAULT 4)

Seveda z race car kitom

urbi
Maserati quatroporte, prejšnji model. trance_30_punk.gif worship.gif
ar
rally legenda "Integrale EVO 6"
Špilferderber
ni legendaren,
ni športen,
je pa hud.

novi BMW X5 Security
trco
QUOTE(Špilferderber @ 31 Aug 2005 @ 11:07)
ni legendaren,
ni športen,
je pa hud.

novi BMW X5 Security
[right][snapback]555154[/snapback][/right]

JA RES JE FALIL SI TEMO ......
beli
QUOTE(trco @ 31 Aug 2005 @ 13:51)
JA RES JE FALIL SI TEMO ......
[right][snapback]555323[/snapback][/right]

Čist!

Sem za FORD MUSTANG!!!

rolleyes.gif
italjet maniac
jaz pa za Ford GT 40 trance_40_thumbup.gif
To je "lo-fi" verzija foruma. če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimokliknite tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.