• šport

  Kawasaki Z Cup

  M.P. - 01. julij 2015

  Kawasaki je strnil utrinke letošnjega junijskega pistašakega dogajanja v pokalu Z.

  Četrta dirka svetovnega prvenstva prikoličarjev

  Primož Valenčič / PR - 30. junij 2015
  1

  Novo prizorišče, četrte dirke svetovnega prvenstva prikoličarjev, z dolžino 4.730 metrov je potekalo na Madžarskem dirkališču Pannoniaring.

  ADAC CUP: Aichwald z omejenim uspehom in nesrečo

  Klemen Gerčar / PR - 29. junij 2015
  2

  Le nekaj dni po uspešni dirki za slovensko državno prvenstvo v Mačkovcih, kjer je Klemen Gerčar osvojil drugo mesto, se je slovenski motokrosist pomeril na dirki v nemškem pokalu ADAC Cup. Žal mu je to pot račune prekrižala smola.

  Tim Gajser z vrhunsko predstavo do nove zmage

  AMZS MX Press - 25. junij 2015
  1

  Tretja dirka za UNIOR MX prvenstvo Slovenije se je tokrat odvila na skrajnem severovzhodu, na Goričkem.

  Poročilo s 4. dirke Quehenberger ECC

  Seles / PR - 25. junij 2015

  Saj bi bili presenečeni če bi bilo drugače, a tudi ta petek smo prizošišče 4. dirke Quehenberger Enduro Cross Country v Ribniku postavljali ob spremljavi dežja.

  V Mačkovcih ta četrtek domača motokros elita

  AMZS sport MX PRESS - 23. junij 2015

  Ta četrtek, natančneje 25. junija na dan državnosti se bodo v Mačkovcih za točke državnega prvenstva pomerili naši najboljši motokrosisti.

  Soliden vikend ni bil nagrajen s točkami

  Klemen Gerčar / PR - 22. junij 2015
  2

  Na deseti dirki letošnjega prvenstva MXGP v Nemčiji v Teutschenthalu Klemen Gerčar ni bil nagrajen z novimi točkami, čeprav jih je zgrešil le za las.

  Klemen Gerčar: Prve točke v MXGP so tu

  Klemen Gerčar PR - 15. junij 2015

  Deveta dirka letošnje sezona prvenstva MXGP, ki je bila na sporedu v Maggiori v Italiji, je za Klemna Gerčarja minila veliko bolj uspešno.

  Žagar zmagovalec slovenskega finala

  Borut Cvetko / mediaspeed.net / PR - 14. junij 2015

  Tretja dirka članskega državnega prvenstva Slovenije in Hrvaške v speedwayu je na stadionu Ilirije v Ljubljani po dolgih letih prinesla povsem slovensko finale.

  V Ljubljani tretja dirka članskega DP

  Borut Cvetko / mediaspeed.net / PR - 12. junij 2015

  V soboto se bodo v Ljubljani na stadionu Ilirije v Zg. Šiški od 15. ure naprej (uradni trening 13.00-13.45) pomerili vozniki Slovenije in Hrvaške na tretji letošnji preizkušnji državnega prvenstva posameznikov.

  Tim Gajser najhitreje v Orehovi vasi med evropsko konkurenco

  AMZS Sport / Foto: AP - 08. junij 2015

  V nedeljo 7.6. je na prenovljeni stezi Radizel pri Orehovi vasi potekala letošnja največja mednarodna dirka v motokrosu pri nas. Zmaga v elitnem razredu EMX Open je šla zanesljivo v slovenske roke, saj Tim Gajser ni pustil presenečenj in zmagal z ogromno prednostjo.

  Čonda izvrsten drugi na Zlatem znaku

  Borut Cvetko / mediaspeed.net / PR - 08. junij 2015

  Mednarodna dirka za Zlati znak je tudi letos na oval Stadiona Matija Gubca privabila izvrstne voznike iz kar desetih držav, 32. lovoriko posavske prestolnice pa je tokrat brez izgubljene točke domov odpeljal Hrvaški prvak Jurica Pavlic.

  V Krškem za Zlati znak

  Borut Cvetko / mediaspeed.net / PR - 05. junij 2015

  V soboto nas v Krškem čaka nova spidvejska poslastica, ko se bodo vozniki iz kar enajstih držav pomerili na tradicionalni, že 32. dirki za Zlati znak Občine Krško.

  Motokros to nedeljo v Orehovi vasi

  AMZS Sport - MX Press - 05. junij 2015

  Na dirki za evropsko prvenstvo v Orehovi vasi to nedeljo nastop potrdit tudi Tim Gajser

  Zdaj manjka še nekaj samozavesti

  Klemen Gerčar / PR - 31. maj 2015

  Na dirki prvenstva MXGP v Franciji je Klemen Gerčar, edini slovenski predstavnik v tem razredu, dosegel 25. in 26. mesto. Novih točk ni osvojil, pa vendar se iz Francije vrača z boljšimi občutki.

  Napoved 3. dirke: Šentvid pri Stični

  AMZS MX-press - 29. maj 2015

  Motokros spektakel to nedeljo v Šentvidu pri Stični.

  Zvezde evropskega speedwaya v Lendavi

  Borut Cvetko / mediaspeed.net / PR - 28. maj 2015

  Sobotna dirka (start ob 18.uri), ki bo na spidvejski oval v Rekracijskem centru Petišovci pri Lendavi privabila dirkače, ki trenutno sodijo v sam vrh evropskega spidveja.

  GetLow zadovoljen s prvo supermoto dirko v Srbiji

  PR - 27. maj 2015

  V mestu Kula se je v nedeljo, 24. maja, odvila prva supermoto dirka v Srbiji. Tretje in četrtouvrščena dirkača Marko Ukota in Andrea Tull, oba člana ekipe GetLow Racing, sta prizorišče zapustila polna dobrih vtisov.

  Napredek v Angliji

  Klemen Gerčar PR - 25. maj 2015

  Klemen Gerčar je na dirki MXGP v Angliji sicer ostal brez točk, s 25. in 24. mestom ni povsem zadovoljen, a sam pravi, da so občutki glede na zadnjo dirko veliko boljši.

  Žagar sedmi v Pragi

  Borut Cvetko / mediaspeed.net / PR - 24. maj 2015

  Devetnajsta dirka za VN Češke, ki smo ji bili priča v Pragi našemu predstavniku Mateju Žagarju ni prinesla pričakovane in tako želene uvrstitve v veliki finale, ki mu je uspela lani.

  Intenzivni Žagarjev trening pred VN Češke

  Borut Cvetko / mediaspeed.net / PR - 22. maj 2015

  Po zmagi v Varšavi in devetem mestu v finskem Tampereju Mateja Žagarja čaka jutri, v soboto, tretja preizkušnja letošnje Speedway Grand Prix serije. Najbolj tradicionalna dirka sezone, VN Češke na stadionu Marketa v češki prestolnici pa mu po pravilu vedno odgovarja

  Motosvet.com je prvi in največji slovenski spletni medij posvečen motociklizmu vseh vrst in oblik. Iščemo, raziskujemo, analiziramo, poročamo, lovimo utrinke in zabavamo.

  Kontakt: info@motosvet.com

  Vsebina

  Novice

  © 2001 - 2015 motosvet.com.
  Podjetje | O motosvetu | O piškotkihPravno obvestilo | Varovanje zasebnostiOglašujte na motosvetu | ISSN 1581-5110

  Obvestilo!

  Z brskanjem po tej spletni strani soglašate, da se na vaš računalnik shranijo drobni koščki kode imenovani piškotki (cookies). Na enak način deluje večina spletnih strani že od začetka interneta. Stran ne deluje brez piškotkov, saj jih nujno potrebujemo za prikazovanje oglasnih sporočil s katerimi se stran financira.

  Obvestilo vidite zato, ker je v Slovenij v veljavo stopil EU zakon, po katerem moramo pred uporabo piškotkov prositi za vaše soglasje.

  Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene, saj vam jih ne moremo ponuditi brez uporabe piškotkov.

  Vašo izbiro bomo shranili v piškotek.